Begumerva sabah tam buğday 1 dilim ekmek,kibrit kutusu kadar peynir,2-3 adet ceviz ve zeytin ,domates salatalık biber sınırsız. Ara öğün 1 adet meyve.Öğlen ise 3-4 kaşık yoğurt,1,kepçe çorba,8 kaşık sebze yemeği yada kuru baklagil .Ara öğün ceviz yada badem.Akşam ise 4 adet köfte yada 150 gr tavuk yada 250 gr balık yanında haşlanmış sebze,yağsız salata bir kepçe çorba yada 1 dilim tam buğday ekmek .Akşam saat 22:00 gibi 1 adet meyve,2-3 ceviz yada badem yada fındık. Gümde 2.5-3 litre su tüketiyoruz.kızartma,tuz,beyaz ekmek,hamur işleri,tatlılardan uzak duruyoruz.genelde az şekerli ve bir porsiyon büyüklüğünde meyveleri tercih ediyoruz.benim diyetim bu şekilde.diyete ek olarak 35-40 dk yürüyüş.tabi ben hergün yürüyüş yapamıyorum.bazı gün 15 dk yada 20 dk bazı günde hiç Yok.şuan seviyem sabah açlık 90 nın altında tokluk şekerlerimde 2.saatte 120 nin altında seyrediyor.sabah açlık sonra sabah ,öğle ,akşam 2. Saat tokluk şekerimi ölçüyorum.bu şekilde son üç ayımı tamamlarsam,Bebek’te sorun olur mu yine de diye endişelenmekten kendimi alamıyorum.siz ne dersiniz Ebaa bu konudaki bilginize dayanarak?