Dilarahayal Merhaba kan değerlerim çok düşük oldugu için maltofor flokan kan ilacı verdi doktor aldım ama sabah başlamayı düşünüyorum migde bulantısı vs. Yapıyormu ?
Aynur83 Dilarahayal Dilarahayal yapmıyor bünyeden bünyeye değişebilir bende kullanıyorum aç karnına sabahları
ayseegul_20 Dilarahayal ben maltofer kullanıyorum sadece ilacin kokusu biraz yoğun önceden ferrum fort kullaniyordum oda asiri kilo yapinca maltofere geçtim
Ngrs Dilarahayal Ben yeni başladım maltofere herhangi bir yan etkisini daha görmedim 1 haftadır kullanıyorum
Dilarahayal Hazaaalll eşime aldırdım da eczacı içmeden önce hiç bişey yemesin içmesin demiş tadı kötü die arkasından su iç demişti doktor
Hazaaalll Dilarahayal aç karnına alınıyor da sebebi kan-demir ilacı olması doktorum öyle söylemişti ardından su içmek istiyor zaten insan tadından dolayı çok tercih edilesi değil ama benim midemi hiç bulandırmadı 🤷🏽♀️
Vera18 İlk içtiğim zamanlar da midemi bulandırmıştı. Şimdi gece yada sabah erken saatlerde tuvalete kalktıgımda içip yatıyorum. Hem sonrasında bişey yememiş oluyorum hem de kötü bir etkisi olmuyor sizde öyle içebilirsiniz 😊
Dilarahayal Vera18 teşekkür ederim 🙏🏼doktor sabah akşam iç dedi içtikten sonrada bişey yiip içilmiyormu ?
Vera18 Dilarahayal süt ve süt ürünleri tüketme hemen demişti doktorum bir süre de bişey yemesek daha iyi olur canm
Nur___ Dilarahayal yapmıyor bana Bayadır kullanıyorum, sadece süt ürünleriyle beraber tüketmeyin üstünden bi bi saat geçsin doktor öyle demişti bana
Dilarahayal Nur___ 1 saat ç bişey yiip içmicem sonra ilacı içicem ardından hemen su 1 saat bişey yemicem sonra hayatıma devam edicem sizde ölemi yapıyosnz 😢
Nur___ Dilarahayal şöyle yapıyorum sabahlar genelde kahvaltı ettiğim ve süt ürünleri tükettiğim için bi iki saat sonra içiyorum kan ilacı ve vitamini, bukadar 🌺