Kifayet Aysegul_aslnby2008 hamileliğimin başından beri kullanıyorum doktorum daha bitmeden yazıyor 19+2 haftalığız
Seda_123 Aysegul_aslnby2008 Ben 12.haftadan beri kullanıyorum kendi doktorum verdi 27.haftaya girdim doktorum bitmeden yazıyor her gün kullanıyorum
Nuraslanklc Kullanamadım bulantı yaptı ve ertesi gün çöpe attım bi süre sonra doktor sordu kullanıyormusun diye anlattım durumu elevit yazdı içeriği aynı vs diye bide bi dünya aradık onu bulamadık da😂 1 hafta falan kullandım kesinlikle istikrarsız bi insanım 26 haftalık olduk kullanmadım çok şükür bi sıkıntı yok ama kan ilacını ihmal etmemek gerek asıl o daha önemli bence vitamini ben yediğim içtiğimden almaya çalıştım daha çok
Eslina Aysegul_aslnby2008 34 haftalığim hala kullanıyorum vitamin canım o bir zararı yok hemen hemen bütün doktorlar yazıyor doğuma kadar
Deletedmom2224 Aysegul_aslnby2008 12. Haftadan sonra buna başlamalısıniz vitamin kullanmazsanız çok yorgun düşersiniz ve bebekte de sıkıntı olabilir zamanla yiyip ictiklerimizden o kadar vitamin depolayamiyoruz 😊
Ocean Aysegul_aslnby2008 doktorum gereksiz kilo aldırdğını ve kabız yaptığını söyledi devit 3 ve ferro sanol yazdı bunları kullanıyorum😌