Esraozturk92 Gozdeakan banada fikir olur en son 16haftalikken gittik herşeyi iyi ve normaldi sormayı unuttum boyunu kilosunu birdahaki randevumuz pazartesi günü 20+5oluyoruz unutmazsam hatırlatacağım doktoruma 😊
Haticeerol 16+4 te 17 cm 150 gr dı. Bugün 20. haftadayız. Yarın dr a gidicem bakalım ne kadar olmuş. 😊
Hamd_olsun Gozdeakan 19+2 te gittim boy söylemedi kilo 332 gr dedi. Çok şükür normal olduğunu söyledi
ant2602 Gozdeakan en son 19+5 te gitmiştim 308 gram olduğunu haftasına göre iyi olduğunu söylemişti. Şuan 21 küsür olduk ama kaç gram bilmiyorum haftaya detaylı ultrasona gireceğim
ant2602 Gozdeakan tabi canım haftaya detaylıda inşallah öğrenirim. Yorumları okuyunca benimde canım sıkıldı küçük mü dedim. Birde kız bebek bekliyorum nasip olursa ondan mı küçük dedim
Deda Gozdeakan 17 haftalıkken 17 cm 200 gr dı pazartesi gidicem bakalım detaylıya giricem bakalım ne oldu😍
Gozdeakan ant2602 benimde 18+6 dün gittik.23 cm 350 gram dedi.Ama gününe göre büyükmüş.Gerçi bende eşimde uzun doğmuşuz belki o yüzdendir.Kafana takmana gerek yok.Doktor sağlıklı dedikten sonra 😊
shrbrk Gozdeakan 18+1de iken 20cm 270gram dedi doktorum. haftaya 19+3 iken gidecegim. 10gunde kontrol var o yüzden doktor gel dedi 😄