Happy46 Zuhal_19 bende reyapta gönül kazezoğluna gidiyorum 7 sene öncede kendisi doğum yaptırdı çok memnunum şimdide kendisine gidiyorum tavsiye ederim.
Zuhal_19 Zeytur maşallah ne güzel ben bir kere acil olarak gittim Ayhan beye nazikti sakindi...genelde boş o hastası yokmuş gibiydi .. Siz doktorunuzu bulmuşsunuz çok sevindim
Zeytur Zuhal_19 teşekkür ederim 🙏🏻Kontroller kadar Doğum da önemli ,umarım yanılmam,zaman kısaldıkça insanın hem kendisine hem de karşındaki kişiye güveni biraz değişiyor😊korkunun büyük bir etkisi var tabi 😂
Jasminixx Zuhal_19 ayrıca mehmet alicike. Yaklaşık 5 senedir gidiyorum benimle ilgili her ayrıntıyı hatırlar özel hissettirir ve cep numarası var kafama takılan en ufak bişeyi bile whatsapp tan yazar sorarım hemen cevap verir bilgisi deseniz inanılmaz çok güzel aydınlatır
Lalemm86 Zuhal_19 muayenesi cnm doğumuda avcılar hospitalde yaptırıyor avcılar merkez garanti bankasının orda beş senedir benşm doktorum Bi görüşün isterseniz doğumlarım normal
Deletedmom099 Zuhal_19 bahçeşehir medicalpark irina ergül istinye liv Üniversitesi ceyda perçinoğlu kesinle pişman olmazsın
Minee34 Merveolgan Zuhal_19 Eksik yazmışım kusura bakmayın elimiz Doğuma almak istediğinizi soylemişşiniz ya hangi hastane alıyor açaba bilginiz var mı
latrodectus Lalemm86 turkan hanim 15. haftadan sonra hasta kabul etmiyordu daha once eger degismediyse
Deletedmom099 Zuhal_19 arkadaşım irinaya gitti rus doktor kilo alımına karşı kilo aldırttmıyor asla azarlıyor ondan çok memnun kaldı ben ceyda hanıma gidiyorum rahatsızlanıyorum mesela mesaj atıyorum konuşuyoruz 2 3 gün sonra nasıl oldun düzeldin mi gibi halimi hatrımı soruyor muayneye gittiğimde 20 dk rahat bebeği izletiyor geçen gün mesai dışı doğumlarda ücret alıyomusunuz dedim sürekli gelen hastalarımdan asla almıyorum dedi çok memnunum aekadaş gibi herşeyi anlatıyor
Ezgi90 Reyap hastanesi Mehmet Alicik'e gidiyorum. Reyap hastanesinin mimarlığını benim öğrencimin annesi yapmış ve kendisine de başhekimin tavsiyesi Mehmet Alicik olmuş. Ve daha önce Mehmet Alicik de Doğum yapan 3-4 tanıdığım var hepsi inanılmaz memnun kaldı.bende 32.haftamı doldurdum şimdiye kadar çok memnunum...
Zuhal_19 Ezgi90 çok sevindim iyi doktora denk gelmenize bende bana sunulan şuan bütün isimlere tek tek bakıp inşallah bende güvenilir bir doktor bulurum