Bebickom Kızlar merhaba ben hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda annemi gördüm oğlun olacak diyordu hamile olduğumu öğrendim 3-4 defa yine erkek bebek gördüm ve hep erkek hissettim hatta çevremdekiler bile söyledi kilo almadın karnın sivrileşti oğlun olacak diye 13. Haftamdayım doktor erkek dedi ya çok hevesliyim ufak tefek bi şeyler almak istiyorum ama doktor yanılabilir mi sizde yanıldı mı
Zehra321 Bebickom bana da 13. Haftada kıza benziyor dedi 14. Haftada erkek gibi dedi ama net bişey diyemem 16. Haftada net söylenir dedi o yüzden biraz daha sabret 😊
Busraaa2841 Bebickom erkekte pek yanılma payı olmuyor ya.ben oğlumu 2 aylıktı öğrendim.hayırlı olsun şimdiden😊
Esse Bebickom rabbim gönlüne göre veriş. Hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde inş ama bence biraz daha beklemesin yanılma payı yüksek o haftalarda
Pandabekleyenanne Bebickom bende 3-4 kere erkek gördüm. Hepte erkek hissettim. 21 haftalık oğlum olucak şuan . Bence senınde erkek
Esse Busraaa2841 nasıl ya 2 aylık ilken mi o haftanın ultrason görüntüsünü ekler misin biz de kıyas yapalım