Aykam123 Aynur63 bende öncə sarıydı, amma doktorum günde 2_3lt si içmemi söyledi, haliyle çişin rengi değişti. Amma sabahları yine koyu
Emin_e Aykam123 bebegim sol batina yerlesmis doktorum soyledi erkek bekliyorum ama su hurafelere inanmiyorum ben
Cnnkgn Gizemebrr bende 15+5 haftayim cinsiyet icin kesin birsey soylemediler hep arada kaliyoruz yaa:)
Aykam123 Cnnkgn vallahi söylüyorum, həə şeyi sağlıklı söylesin, sonda da bir cinsiyyet. Fark etmez. Nedense kız bebeklere daha düşkünüm. Amma evlat, sağlıklı olsun yeter
Hamd_olsun Aykam123 benim iki kızım hep solda idi. İlk oğlum ise hep sağda hissettim. Bu ikinci oğlum ise ilk haftalarda hep soldaydı 15 haftadan sonra ise daha çok sağa geçiyor.
Beybitooo Aykam123 nasıl hissediyorsunuz sağda yada solda olduğunu şişlik falan mi oluyor o tarafta ben hiç anlamıyorum da 🤦🏼♀️
Ftmemne Beybitooo bende genelde şöyşe oldu.hamileliğin başında kramplarım hep sağda oldu. Ve 5 haftalıkken vajinal ultrason çekildi kese sağ taraftaydı
ant2602 Aykam123 bebeğin kesesi sağ tarafımdaydı. Zaten sağımda hep bir ağrı hissettim. 21 haftalığız oturmuş bir şekilde duruyor. Kızım olacak nasip olursa. 20. Haftaya kadar kendini sakladı bacağını kapattı cinsiyeti yeni öğrendim
Ftmemne Aykam123 yanılıyorsunuz doktorlar kordon ile çok karıştırıyor. Postları arattırırsanız hep erkekde yanılma daha çok. Birde kızlarda ilk haftalarda cinsel organ şiş oluyormuş ve çıkıntı olarak görülebiliyormuş. Kızdada yanılma var erkekde de erkek bir tık daha fazla burda değişen çok oldu
Esra_ss Aykam123 sol erkek demişlerdi bana, hatta ilk doktor kız dedi bizde kız kız diye geziyorduk 😂 bi arkadaş nereye yerleşmiş dedi solda dedim o zaman erkek dedi içime şüphe düşürdü başka doktora gittim cidden erkekmiş 🤣38W.