Merhaba yol arkadaşları. Çalışan bir anne adayı olarak, 5 yıldır yemek yediğim esnaf lokantasından geçtiğimiz hafta Çarşamba günü zehirlendim. Genelde bebek beslensin diye, çorba sebze ve et karışık yiyorum. Hep dikkat ederim. Salata va yemem. Ama o gün yediğim mahvetti beni. İşten eve gelirken kasılma başladı. Ben bir korktum, bilmediğim bir şey olduğu için erken doğum zannettim yalan değil. Eve dar attım kendimi. Bir de hazımsızlık peoblemi de çekiyorum, o zannettim eşimle bir de. Sırtımı ovaladı va gaz çıkıyordu, dedik kesin haZımsızlık. Sonra afedersiniz istifra da başlayınca apar topar hastaneye gittk doktorumuzu arayıp. Nst ye bağladılar, tahlil vs derken crp enfeksiyon değerim yüksek çıktı. Serum bağladılar sıvı kaybımdan ötür. Ama çok yıprandım. Neyse ki bebeğim çok iyi. Bugün kontrollerimi oldum kan verdim yine, crp değerm düşmüş. Ama antibiyotik kullanıyorum malesef, bu beni üzüyor. Kullanmazsam da bebek enfeksiyondan etkilecek 🙁 o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. Normalde de hamileliğim boyunca evden götürmeye gayret ettim ama artık son zamanlarda istanbul gibi bi yerde trafikte zor gelmeye başladimıltı, 3 vesait yapıyorum işe gitmek için. 31. Haftaya kadar hiç şikayetsiz sorunsuz gelen ben, 31. Haftada patladım resmen.