Buket27 22 haftalık hamılıyım ilk gebeliğim 2 3 gunden beri hosedıyorum oğlumu ama bugun hıc hısetmedım bıyle olan varmı acaba
Heisenberg Buket27 26-27 haftalık olana kadar düzenli hareket söz konusu değil. O sebeple içiniz rahat olsun. Bu aşamada sadece rahim duvarına çarpan hareketleri hissedebilirsiniz. Yani sizin hissetmemeniz, bebeğinizin hareket etmediği anlamına gelmiyor🌺
Ecelif Buket27 uyuyor olabilir canım biraz meyve suyu içip sol yanına yat parmaklarına karnına minik minik vur
Aslgly Buket27 kuzum hiç düzenli olmuyor bende 23 haftalığım dün hiç hissetmedim ama bugün o kadar çok hareket etti ki
Busraae Buket27 bende 24 haftalık hamileyim canım hergüm hissediyordum cok da hareketliydi 2 gün önce hiç hissetmedim bende korktum sonra ertesi gün az az hissettim ama bu aralar az hareket ediyor bu zamanlar böyle oluyormus korkma bende cok korkuyorum öyle şeyleri evham yapıyorum 😊 birşey olmaz Allahın izniyle
Heisenberg Buket27 Zaten o şekilde olur. Bir gün hissedersiniz, üç gün hissetmezsiniz. Ya da 7 gün boyunca hissedersiniz bir gün boyunca hiç hissetmezsiniz. Haftanız daha küçük.
Buket27 Heisenberg anladım cnm cok saol nedense cok korktum ilk. Gebeliğim belkı ondan 3 gun bıyunca hergun hısetım ama bugun uyandım uyanalı daha hısetmedım hıc
yagmurmina12 Buket27 Benim 21 haftalık bazı günler çok hareket ediyor bazen gün boyu sesi çıkmıyor bende ilk çocuklarımda endişelenirdim ama tecrübeliyim bu haftalarda çok normal
Busraae Metehanmoms bende öyle canım önceden cok sert tekme atıyordu 2 gündür atsada yavas gibi sordum normal dediler
26mrv Buket27 22 ye kadar ben hiç hissetmemiştim canım şuan 23 olduk 2 3 gündür elimi koyduğumda bile artık hissedebiliyorum artık sıkıntı yapma iyidir merak etme