Betus45 Kizlar oncelikle mrb dun gece 12 gibi akintim geldi tam kan degildi kahverengi gibiydi ve cok az miktardi sabg saglik ocaginda idrar tahlilim vardi ordada idrarimda leke cikti kendi doktoruma gitmemi soyle geldim ve nst de sancilarim cikti 160 ama bn az kasilma hissediyom oyle bi agri hissetmiyom 1 cm acilmam da baslamis sizce ne olurr ya
Busrarda_23 Betus45 korkma canım 36. Hafta erken degil belki zamanıdır hayırlısıyla sağlıklı bebeğin doğsun
Belindaa Betus45 Bebekler 36. Haftada ciğer gelişimini tamamlamış olurlar. Bu haftalarda doğum yapan arkadaşlarım var ciğer geliştirici iğnelerle desteklediler doğumu ve küveze girmeden çıktılar bebekler sağlıkla 😍 hiç korkmayın bu haftada risk taşımıyorsunuz 🙏
Iimran Betus45 benim arkadaşımda 36 haftalıkken doğurdu bebeğe hiç bişey yapılmadı sağlıklı olduğundan eve gönderdiler seninkide öyledir belki
Betus45 Yatis dedi doktorum ben istemedim ama yatiralim dedi dogumu durdurmaya calisalim dedi simdk serum taktilar kalcadan igne yaptilar olurda dogarsa cocugun cigerleri icin dediler
aslimutlu1 Betus45 panik yapma , yatısın yapılsın en azından ne kadar kalman gerekiyorsa kalırsın . Acılmayı durdurlar , kuzucuk biraz daha sabırlı olur
Badevehande Yatışını yap ciğer geliştirici iğne çok önemli 38 den önce doğarsa erken Doğum oluyor önce Allah’a sonra doktoruna bırak kendini o daha iyi bilir
Badevehande Betus45 haftan yine iyi küvöze girmez korkma canım benim annemde erkek kardeşimi senin gibi iken doğurmuş eve götürmüş 1 gün sonra
Betus45 Belindaa oyle canimda agrim sancim falan yok ondan durdurmak icin bi serum taktilar amaa bakalim nolcak