6agustos Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ama çekiniyorum da doktora sormayı unuttum 1 bucuk aylık hamileyim cinsel ilişkiye girmek yasak olur mu sizce yani sorun yaşayan oldu mu
Apilhatice 6agustos ilk üç ay önermiyorlar canım son üç aydada korunarak birlikte olun diyorlar dün yine sordum doktoruma doguma az kaldı diye korunarak girin dedi
Mavilianne 6agustos burada yazılanlara göre karar verme. Bir risk varsa doktorun 3 ay ilişki önermez. Yoksa sorun olmaz bunu doktorunun söylemesi daha doğru
Aykam123 6agustos her keste ayrı bünye var, bende 3aylık, hiç ara vermedik. Aff edersiniz yer gün oluyor, çok normal
canimoglum53 6agustos bunu doktoruna sor canim cogusuna onerilmiyor ama benin hic riskim yoktu 2 aylikken sordum ve devam edebilirsin demisti. Cok sukurde bir sorun olmadi
Ati22 Düşük tehlikesi yoksa her şey yolundaysa sıkıntı olmuyor. Ama bizim doktor biraz temkinliydi anne baba haftada bir serbest demişti;)
6agustos Gulcangzl16 geçen hafta vardı risk bugün gttim risk yok dedi canım Baska doktora gttm ama unuttum işte onu sormayı bişey olur mu ki kalp atışını falan duydum normal hersey dedi
Baloglum93 Kanama şikayetin yoksa girebiliyosun ama bazen ilişkiden sonra kanama başlayabiliyor biraz bekle derim bebek iyice yerlessin