ece_eliza selam kizlar benim aceleci kizim nihayet dünyaya geldi 😍😍😍💞💞💞 biraz günümüzden ve dogumumuzdan bahs edeyim size... 12.10. yani bir gün önce herzamanki gibi esimle sabah kalktik isimize gittik mutlu eglenceli bi güne basladik ben sürekli bi sertlesme bi kasilma hiss ettim saat 10-15:00 kadar felan sürekli bi sertlesme oluyordu is arkadaslarima komsulara herkese danistim normalmi diye sonucta bi agrim yoktu ama sürekli basket topu gibi sertlesip duruyordu ...3den sonra eve gectim sicak bi dus aldim ve biraz uyudum saat 6-7 gibi evde canim sikildi ise geri döndüm ve calismaya devAm ettik esimle saat 23:30 eve geldik ve koltukda uzanip tv izlerken birden bi akinti hiss ettim icimdende dedimki ay keske nisanim gelmis olsada dogursam sonra birden bi sivi hiss ettim ama az geldigi icin ay altima kacirdim galiba diye yerimden kalktim ve o sivi dahada cok gelmeye basladi ben esimi uyandirdim galiba suyum geldi kalk dedim 🤣 oda uyukladigi icin ece sakanin sirasi degl lütfen cok uykum var demesine kalmadi benim pantalon sirilsiklam oldu 🤣ve biz hastane yolunu tuttuk cünki suyumda nisanimda yesil renkdi ve bunun sebebi bebegimin kakasinin suyuna yapmasiymis... hastanede doktorum aradi ve bana olabilecek risklerden bahs etti 3 cm acikligim vardi ama eger 2-3 saat icinde hic bisey olmazsa sezeryana alincakmisim yoksa enfeksiyon riski cokmus... ben tabiki beklemek istedim ve sancilar basladi ... dusa aldilar beni pilates topunla ve ben her agri geldiginde zipladim sicak suyun altinda buarada herkese tavsiyem yag bebek yagi ve esinize masaj yaptirin cünki 8 cm kadar agrilar cokda kötü degl ama 8den sonra ... en son bana morfin narkotik epidural ne varsa hepsini yapin diye yalvariyordum son iki sancimda apartopar catala aldilar ve ben basladim ikinmaya bir iki ücüncüde geldi melegim cok garip bi hiss onu görmek tutmak babasina gönderdim hemen ben orda o halde yatarken bile aman cocuguma bisey olmasin derdine düsmüstüm en güvenli yerde babasi oldugunu düsündüm odaya gectik ve 3 kisi olarak ilk saatlerimizi gecirmeye basladik mükemmel bi duygu sevgilime daha büyük bi askla bakmaya basladim ve cocuguma dokunmadan bir dk geciremiyorum yanimdayken özlüyorum 💞💞💞💞 sorusu olan varsa yazabilir
Sahreyldrm ece_eliza oyyy Allah'ım bağışlasın inşallah kuzum hayırlı uğurlu olsun 💕 ben de 37+2 de doğum yapacağım kaç kilo doğdu acaba bebeğin?