Sevooo91 Bugün 8+2 haftalık oldu. Ama 6. haftadan kanama ve çok ağrım oluyor. 6.cı haftadan beri üçer gün arayla iğne verdi onları vuruldum ve her gün gece progestan içiyorum. Kahverengi akıntı şeklinde kanama devam ediyor bu durumu yaşayan var mı normal midir?
Ozican Sevooo91 endişelenmeyin doğurana kadar kanaması olanlar var.Benim de 6.haftada başladı lekelenmem haftalar sürdü.İlacınızı alın ve tuvalet dışında kalkmayın ayağa.
Mrvm005 Sevooo91 benim de olmustu 8. Haftanin sonlarinda kahvelik bitti bende simdi 9 haftalik olduk hafta sonu kontrolumuz var yat dinlen yeterli olur
Zelss Sevooo91 canım bende de oldu 6.haftada 1 kere kahverengi leke gördüm progeston hapı vajinadn aldım daha etkiliyms doktor dedi ve bi iş yapmıycksn uzancaksn genelde bebek büyüdükçe geçer inşallah
Sevooo91 Ozican sizin kaç hafta devam etti düşük olacak diye çok korkuyorum. Bu ikinci gebeliğim ilkinde hiç bu kadar ağrım olmmştı çok tedirginim
Ozican Sevooo91 Ben 12.haftaya kadar düşük tehlikesi yaşadım progestan kullandım.Ama ben çok dikkat ettim hep yattım diyebilirim
Tugba_O Sevooo91 benim de çok uzun süre pembe şekilde olmuştu günde iki doz hap tek doz iğne şeklinde progestanla başlamıştım geçmeyince iğneyi tek seferdeiki doza çıkarmıştı doktorum. Şimdi 26 haftalığız çok şükür