Burcu2121 Merhaba kızlar size bir şey Soracağım bu ay 4 gün erken adet olmuştum çevremdekiler bebek yer arıyor vucut hazırlanıyor dedi. Adetim 2 gün sürdü kan tahlilinde 0.100 Cıktı negatif çok düşük .sizce bu durum bi sonraki ayı etkiliyor mu.canım çok sıkıldı
Deletedmom2224 Burcu2121 bazı zamanlar heleki mevsim geçişlerinde adetin gecikmesi yada once olması çok normal bunu bi daha ki ay bebek olacak olarak yorumlamak yanlış olur ve beklenti yaratir yani oyle bir şey yok pek 😊
Elif_kocaturk Burcu2121 benimde 12 gün gecikti bu ay gecikmenin 10.gününde sonuc 0.100du benimde 😊 ayni seyi bana da söylediler ama sanırım düşündüğümüz için yada mevsimsel olarak erken yada geç oluyoruz. Inşallah tez vakitte güzel haberler alırsın 🤲
Deletedmom2224 Burcu2121 işte o yüzden söyledim bende yani pek alakası yok. Ne zamandır bekliyorsunuz doktora gittiniz mi
Burcu2121 Deletedmom2224 7 aydır deniyoruz doktora gittim bir şey yok 1 sene bekle dedi olmazsa gel dedi
Deletedmom2224 Burcu2121 hayırlısıyla Rabbım en kısa zamanda nasip etsin inşallah tavsiyem eşiniz de doktora görünsün 😊
Burcu2121 Deletedmom2224 çok teşekkür ederim inş rabbim banada nasip eder ins 🤲ah gitse her gün erteliyoruz🙈🤗
Elif_kocaturk Ladygirl vücudun hamilelige hazırlanıyor demek istemiş gibi birşey genelde büyükler söyler ama ne kadar doğrudur bilemem