sevgilihayyam Bundan 21 gün evvel İzmir’e doktorumdan izinli olarak arabayla gelmiştim. Gelirken herşey normaldi ama idrar yolu enfeksiyonuna bağlı olarak 1 gün sonra suyum gelerek doğumum başlamıştı. O süreci sizlerle paylaşmıştık hatta. Bugün oğlum Deniz Mavi taburcu oldu. Çiğili Kent Hastanesinde Cengiz Öztürk yönetimindeki ekip oğluma çok güzel baktılar. Her gün günde birkaç defa süt sağıp götürdümki hiç mama almasın. Şükür öylede oldu. Mamaya ihtiyacımız olmadı🙏🏻 Anne sütünün şifasını önemsiyordu. Dualar okuyarak sağdım sütümü diyebilirim. Emme refleksini beklerken sarılık oldu, kan verildi vs çok zor günlerdi. İlk emzirme için verdiklerinde ememedi diye nasıl tüm gün ağladıysam ilk memeyi aldığı günde bayramım oldu. Ve adam akıllı emmeye başladığında taburcu olmak için sabırsızlanmaya başladık. Bu sabah hastaneden arayıp 13’de taburcu deyince nasıl mutlu oldum. 20. Günde oğlum Deniz Mavi taburcu oldu. Artık otel odalarında süt sağma dönemi bitti. Şimdi kuzumu aldım İstanbul’a dönüyorum. Çok şükür rabbime. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum🙏🏻
Sahreyldrm sevgilihayyam yaaa hikayemiz okumuştum şuan bunu okurken de çok duygulandım çok sevindim adınıza gözünüz aydın bol bol hasret giderin kuzunuzla 💕💕
Aysenur29 sevgilihayyam merhaba çok şükür rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin Bende hamileliğimin 31. Haftasındayım İdrar tahlilimde enfeksiyon görüldü lokösit değerim 46 sizinde bu kadar yüksekmiydi acaba
Minee34 sevgilihayyam yaaa ne kadar sevindim rabbim bidaha sıkıntılı günler yasatmasın inşallah sağlıkla büyüsün Deniz gözünüz aydın olsun ☺️
sevgilihayyam Sahreyldrm çok teşekkürler. İlk gecemiz şükür iyi geçti. Bugün prematüre konusunda özellikle çalışan çocuk doktorunda randevumuz vardı. Ona da başladık. Şükür😘
sevgilihayyam Cagla22 hamileyken 2 hafta önden gidiyordu. Doğumda 2080 gr idi. Önemli olan hafta ve ciğer gelişimi aslında. Kilodan ziyade
sevgilihayyam Aysenur29 maalesef yüksekti. Doktorum iğne tedavisine başlatmıştı. 5 iğnenin ilkini oldum. Sonra doğum gerçekleşti :( Korkutmak gibi olmasın. Aman dikkatli olun
novice_mom sevgilihayyam Siz instagram dan takip ettiğim Elif hanım olmalısınız sanırım. Hikaye aynı çünkü ☺️ Çok sevindim inanın Deniz’inize kavuşmanıza ❤️ Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🍀
MucizeAnnesi3545 sevgilihayyam ayyy nasıl sevindim. Deniz maviye ve sana bi önür mutluluk huzur diliyorum 😘🤗🙏