Minikkuzuma Selam Anneler anne adayları evet sonuna geldim Allah’ın izni ile ilk tecrübem olacak arkadaşlar burada bir çok annenin hikayesini okudum dikkatimi çeken postlarda işte nişanım geldi suyum geldi duşa girdim evde oyalandım sguat yaptım vs vs vs vs ben bunları Okurken hayret içinde ya nasıl sakinler diyerek okudum çünkü tecrübem yok şahsen benim suyum gelse ben titreyip bayılırım korkudan heyecandan şimdi benim hastanem evime 1 saat trafiğide sayarsam size sorum şu nişanım suyum geldiğinde ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim Annişler ❤️🤷🏻♀️
Kuubra Minikkuzuma yavrum bende hikayeleri okuyorum panik yapmak süreci uzatacaktır sakin olup zamanın gelmesini bekleyeceğiz şahsen bende buradaki doğum hikayelerinden ne yapmam gerektiğini çözdüm😍 sağlıkla alalım kucağımıza🤩
Minikkuzuma Kuubra yani su veya nişan geldiğinde bekliycez hemen gitmiycez ayy canım aminnnn inşallah tek avazda kurtuluruz 🤲🏻
Kuubra Minikkuzuma kız öyle değil🤦♀️ Tabiki su veya nişan gelirse gideceğiz ama panik yok hastanede sorarız zaten ne yapmamız gerektiğini😂😂
Minikkuzuma Kuubra Allah canını almasın bende bekliycez sandım 🤣🤣🤣🤣 attık yolda doğururdum niye bizde duş alıp sguat yapsak olmuyormu 😒
Kuubra Minikkuzuma duruma göre eve geri geliriz duşumuzu alırız sancımızı evde çekeriz biraz, squat falan derken sonra gideriz hastaneye🤣 tabi doktor ne der bilemiyorum Belki gittiğimizde doğum başlamış olur 😍
Minikkuzuma Kuubra hadi inşallah çok uzamasın ya şu filimlerde oluyor ya kadın sancılanıyor 1 saat içinde doğruyor inşallah öyle oluruz Allahım yardım etsin ❤️
Kuubra Minikkuzuma amiiinnn inşallah bu zamana kadar aldığım dua hakkımı ben doğumda kullanmak istiyorum Allahım gör beni😂😂
Sinemmissss Şahsen suyum gelir gelmez hastaneye koşarım heralde ilinci doğum daha çabuk oluyormuş hatta ikinci doğumlarını doğumhaneye yetişemeyenleri çok duydum sonuçta orda da odam olacak evde çekeceğim sancıyı orda da rahat rahat çekerim ve doktor kontrolumde olurum diye düşünüyorum riske atmayı düşünmüyorum şahsen
Minikkuzuma Sinemmissss tabi o da doğru ama bazıları yazmış ya şöyle oyalandım falan diye ben buna şaşırıyorum ben şahsen heyecandan kokudan duramam ☺️