Sghslove Busragunes imom Omega ama geçen gün gittiğim bir doktor kesinlikle kullanma onun yerine gyno ferro sanol kullan sadece başka takviye kullanma dedi kafam karıştı yine de çok beslenemediğimi düşünerek içiyorum.
Deletedmom217 Sghslove gyno ferro Demir ilacı. İmom vitamin. Sanırım sizin doktorunuz vitamine gerek görmemiş.
Cagla22 Sghslove aynen canm bnm doktorum da müthiş bi kadın sadece Gyna ferro Şenol kullan başka hiç bir şeye gerek yok dedi 2 aydır sadece onu kullanıyorum doğumuma 20 gün kaldı Allah’ın izniyle 🤲🙏
Sghslove Deletedmom217 gyno ferro da folik asit ve b12 varmış ekstrasını gereksiz ve zararlı görüyormuş iyi bir Prof beni bile o doğurtmuş adımı o koymuş ama ben şimdiye kadar kime gitsem kullan dediği için arada kaldım. Magnezyum da kullanma dedi
Pircu Ben hem gyno ferro sanol hemde imom Omega kullanıyorum. Bana herhangi bi zarar olduğunu söylemediler
Sghslove Pircu bana ikisi çok yüksek doz folik asit ve b12 olur diye imom içeceksen gyno ferro değilde sadece ‘ferra sanol’ olan folik asitsiz olanı iç demişlerdi canım ama tabi her doktor farklı konuşuyor sen doktorun ne diyorsa yap