Deletedmom2224 Merhabalar Ücretsiz yada makul ucretli ayrıntılı ultrason yapan hastaneler var mı acaba yaptıran varsa bilgi verebilir mi 😊
Deniz_Umut Deletedmom2224 Zeynep Kamil Hastanesinde Yaptırdım ücretsiz şansıma hemen randevu da alabildim Doktorum da çok iyiydi
isimsizbebek Deletedmom2224 bende Avrupa yakasındayım ama uygun olduğu için gittim. Bir dedi perinatolog kendisi. Sitesinden geçmişini incelemiştim gitmeye karar verdim 😊
Deletedmom2224 Haticemre21 nasıl randevu aldınız acaba bir de normal gebelik takibiniz de mi orda oluyor normalde
ebztepe Haticemre21 nasıldı detaylıyı çeken doktor? Memnun kaldınız mı? Perinatolog muydu acab? Çok soru sordum ama bende orada randevu almak istiyorum. Merak ettim.
Haticemre21 Deletedmom2224 baltalimani kemik hastanesini levent polikliniginden aldm randevuyu dr ali erol tezel di sanrm. O beni yönlendirdi hemen de randevu verildi sarıyer binasinda da çektirdim
Haticemre21 Deletedmom2224 normal takibim özel de yapılıyor. Testlerimu falan devletlerde yaptırıyorum
Deletedmom2224 isimsizbebek ben biraz riskli gebe olduğum için o kadar uzun yol yapamıyorum maalesef 😊
Deletedmom2224 Haticemre21 önce kadın doğumda muayene oldunuz sonra ayrıntılı için yönlendirdi öyle mi
Haticemre21 Deletedmom2224 evet kadin doğuma gittm ilk ama muayne etmedi cnku yeni muayne olmustum doktoruma snra beni detayli icin yonlendirdi
Merryyyy Ben sultangazi medigolde gidiyorm fiyati 200 tl daha yapilmadi ama merakim icin fiyat almistim
Deletedmom2224 Merryyyy uygunmus fakat ben perinatolog istiyorum radyologlar genelde bu kadar ucuz oluyor bilginiz varmi radyolog mu perinatolog mu😊
Merryyyy Deletedmom2224 onun bilgisini malesef bilmiyorm ama netten hastane nosunu arastr bi sor istersen