shsn edamlaguzel adetime 6 gün kala :)))) inanlmaz bir göbek ağrım oldu sonra kasık ağrm oldu tets yaptm silik çıktı kan değerimde düşüktü şimdi 30 haftalık olduk :)
S3A edamlaguzel adetten 1,5 hafta önce belirti olarak göğüs hassasiyetim başlamıştı 7 gün kala adetime idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim 6+6 olduk🤰🏻
shsn edamlaguzel rabbim nerde isteyen var ise hayırlısı ile nasip etsin. bu post vesile olur bundan sonra dualarımda olacaksınız inş kabul olur
Anne18 Hamıle degılım adetim 20 gun gecikti sabah idrar testi yaptım negatif cıktı hiç bir belırtıde yok bı belirtı olsada hamıle kalsam
Meltem_tprk Benim 18 gun geçmişti öğrendiğimde belirti olara uyku vardı hep uyumak istiyordum ve göğüslerim cok hassastı
edamlaguzel mavera benim reglime 12 gün var daha ama kasıklarımda ara ara ağrı oluyo bazen batma gibi, başım ağrıyo aynı zamanda birde
Burcu2121 edamlaguzel kan tahlilinde 0.100 Cıktı negatif bi sonraki ayı etkiler mi kızlar canım Çok sıkkın hani vucut alışıyor hazırlanıyor diyoruz ya