Melteeeem Bu şeker yüklemesinde kafamı kurcalayan birşeyler var Aç karnına gittim hastaneye sabahtı 50 gr glukoz yarım pet şişeye yükleyip içtim aç karnına birsey yemeden 1 saat sonra kan verdim anlamadığım neye göre içtim ben bunu önce kan alıp sonra içmem gerekmiyor muydu neye göre içtim ben bınu sonuçları normal bir sıkıntı yok ama şeker yüklenmiş mi oldu yanı
Yhyh35 Melteeeem ben bugün yüklettim bi kan verdim sonra glikozu içtim bir saat sonra tekrar kan verdim
Sena09 Glikozu içmeden kan almadılar mı? Önce kan almaları gerekiyor. Daha sonra siz glikozu içiyorsunuz. İçtikten sonra ki 1. Ve 2. Saatte tekrar kan alınıyor.
Melteeeem Sena09 evet almadılar suan yeni jetonum düştü benim yaptıralı oldu baya bugün için değil ama neye göre içtim ben onu sizin böyle olmadı mı
Badevehande Yalnış yapmamışlar bende de sizin gibi yaptılar açlık şekerine bakmamışlar tokluk şekerine bakmışlar canım bende senin gibi içtikten 1 saat sonra kan verdim 90 çıktı gayet iyi dedi doktorum çok şeker yerim ve ailem hep şeker hastası ama bende sorun olmadığını öğrenince diyet yapmak zorunda kalmadım 🥰