Burcutran Kizlar dün sağlık ocağında kan verdim bugün tiroid degerimin yüksek olduğunu dahiliye ye başvurmam gerektiğini söyledi. Aranızda bu durumu yaşayan var mı. Nette yazilanlardan çok korktum bebekte zeka geriliği yapiyor diyorlar yardımcı olur musunuz
arzu_glyprk Burcutran selam canım. Endişelenme yüksekse doktor ilaç verir düzenli kullanman gerekiyor o zaman değerini düşürür. Ve bebeğe zararı yok ilaç kullandığın sürece. Bi an önce doktora gözük. Geçmiş olsun
Deletedmom0098 Burcutran asla bebekde bir yan etkisi yok ilaca başladığınız sürece sıkıntı olmuyor bende 5 aydır kullanıyorum her ay kontrol oluyorm kan veriyorum İlaç kullanmadığınız takdirde sıkıntı olur içinizi ferah tutun Geç kalmadan dahiliye bölümüne gidin
Zeyk Burcutran arama butonundan bu konuyu arat bir dünya post çıkar karşına endişe etmene gerek yok ilaçla kontrol altına alınır inşallah. Endokrin veya iç hastalıkları bölümünde bir doktora gözükürsen uygun bir tedaviye başlatır. Geçmiş olsun.
Cemre20 Burcutran düzenli ilacını kullan doktor tiroidine göre mg da bir ilaç veriyor her sabah erkenden içiyorum yarım saat bi saat sonra kahvaltı yapıyorum benim değerim normale indi ama gebelik olduğu için ilacı doğuma kadar kullanıcam her ay düzenli bakılıyor gebelikte
Burcutran Az önce geldim kan aldı yarın sonuç çıkınca ilacını yazarım dedi doktor. Peki bu gebelik troidi mi hanımlar çünkü daha önce yoktu yeni çıktı 11 haftaligim suan