Gokce_ Kızlar göbiş ne zaman çıktı sizde 11 haftalık olduk ama hiç belli değil kendi göbeğim var 😂 arkadaşımın 11-12 haftalıkken bayağı belliydi sizinde mi böyle oldu çokta zayıf değilim zaten 😊
rukiye-02 Gokce_ bende çok zayıf değilim ama 22 haftalık gibi belli olmaya başlamıştı benim de karnım hatta o zaman hamile pantolonu giymeye başladım
SenaDerin Kızım da 6 aya yakındı belli oldu karnım, ikinci de 3 aylık olmadı daha göbeğim var 😂 Bebek değil ama o göbek belli 🤪🤪
Meltemkskn Gokce_ canım 26 haftalığım ama kimse anlamıyor hamile olduğumu karın yapısına göre degişiyor
Yelz_91 Gokce_ ben 9 haftalık ikizlere gebeyim az çok belirginleşti.. ama gebelik öncesinde hiç karnım olmadıqı için şuan farkediyorum... bebek gibi değilde göbek gibi duruyor şuan 😂😂😂
Bitirik 25. Haftaya kadar hamileyim demesem kimse anlamiyodu suan 34 um ve kocaman gobel var hareket edemiyorum tek dilegim erkenden karni cikanlarin allah yardimcisi olsun iki aydir gobekli olmak bile yetti 🤣🤣
Kubuuu1 Gokce_ benim 22 de birden çıktı git gide büyüyor 😂 27 olduk ilk haftalarda gaz oluyor zaten 😊