Deletedmom090 Ozgee46 hayir yasak değil ama ağır şeyler kaldirma lutfen hani supur sil nebileyim ev isleri gore bilirsin sadece ağir şeyler kaldirma
Deletedmom090 Ozgee46 evet öylede olur özgecim 2 gunde bir ilişki normal hanile kalma şansı yüksek oluyor Allah yardımcin olsun
Ozgee46 Deletedmom090 hepsini okudum çok tesekkur ederim Allah razı olsun sağolun şimdi anladım adet bitti hemen ilişki girdim giriyor 2hafta 2.gün oldu henüz erken mi acaba test yaptım Tek çizgisi çıktı
Deletedmom090 Ozgee46 adet zamani yumurta buyuyor ve adet bitince bir kaç gun sonra yumurta çatliyor ve catladigi gun ilişki olmaliki bebek oluşsun
Deletedmom090 Ozgee46 evet adet gecikince test yap bende adetim 5 gün gecikti sonra test yaptım ve 2 çizgi cikmıştı sende öyle yap🌹🌺
Deletedmom090 Ozgee46 tabikide geze bilirsin canim beni her seg yapa bilirsin sadece cok sicak suyla duş alma ve ağir kaldirma bu kadae
Deletedmom090 Ozgee46 sizde sagolun Allah yardimciniz olsun Allah sanada banada hayirli evlat nasip etsin
Ozgee46 Deletedmom090 Amin Amin hepimizi çok dua edip böyle nasip etsin Allahım Yarrabim daim olsun inşallah 🤲🏻