Prensesimiz_ Ya hanımlar iki gündür rüyamda kabuslar görüyorum dün köpeklerin etrafımda olduğunu gördüm bu sabahta eşimle yatağımızın üzerinde kedi gördüm evin içerisinde bissürü vardı sizdede böyle rüyalar oluyormu görüyormusunuz gebelikle bi ilgisi varmıı
ayseogndr Prensesimiz_ bende çok rüyalar görüyorum bazen düşük yaptığımı bazen evde hayvanlari görüyorum tuhaf şeyler görüyorum hormonlar dan dolayı dediler bana da normalmis dua et sürekli 🙏
Minigimvebiz Prensesimiz_ bende öyleyim canım 6+1 im şu an ama hamilelikten önce hep çok güzel rüyalar görüyordum iki haftadır falan hep karışık korkunç saçma sapan rüyalar görüyorum bende bilmiyorum niye oluyor
Gagacim Prensesimiz_ evet hormonlar canım özellikle 30 35 arası oluyor. hormonal diye düşünerek sakin olmaya çalış hayır olsun her şey
Aise2515 Ben de hamile olduğumdan beri geceleri korkuyorum tuhaf şeyler görüyorum. Namazını kılmadan yatma ve yatarken felak nas ayetel kürsi dualarını oku sağ tarafına yat. Ben bunları yaparsam rahat uyuyorum.
Mucizebebegim3 Prensesimiz_ cAnim ben kedi keserlerken gordm birde sutunu kaynatiodm ben okadar alt ust oldmki anlatamam igrenciti berbatti.Hamileligmden beridir ya yilan ya kedi pis suratlar goruyorm ah ahh
Prensesimiz_ Mucizebebegim3 ahh senınkı çok daha kötuymus :((( demekkı herkeste oluyor bu butun hamilelerde allah allah ne kadar tuhaf
Seymasezer Prensesimiz_ hamilelikle ilgili değilde düşman demek. Birsürü düşmanın var demekki bilmediğin
Sumeyyee_ Bu surecte ugrasirlarms dikkat edin yatarken 7 ayetel kursi okuyun muhakkak esinizde okusun
Mavi1453 Prensesimiz_ evet canım halk arasında buna karabasan basması diyorlar bendede oldu şimdi 12 haftalık hamileyim gectiyor ama sıkıntı yapma