Akin59 Esraevrn tesekur ederim canim anlattığın için allah yardimcim olmuş kurtulmusun bizde kurtulur insallah
Esraevrn Oznur akşam 6 gibi sanırım sıvı alımına başladım çorba kahve felan gaz çıkarmadan katı gıdaya geçirmiyorlar ben şükür gece 11 gibi gazımı çıkardım 12 de yemek yedim
Hazalk92 Esraevrn canim büyük geçmiş olsun , erken Doğum mu oldu ?? Kız mi erkek mi kilosu iyiymiş aslında ?
DuyguAlalm Esraevrn Allah bağışlasın canım, geçmişler olsun. İnşallah çabucak düzelir bebeğinle ilgilenirsin ❤ Her şeye rağmen mutluluğunu yazdıklarından dahi hissedebiliyoruz. 😊
gunaynur Esraevrn Gözünüz aydın 👶🏻😍 Allah sağlıklı uzun ömür versin bebişinize, erken olmasına rağmen sağlık sıkıntısı olmamasına daha çok sevindim sizin adınıza ☺ Darısı bize artık 🙏🏻
Kizimveoglumm Esraevrn Allah'ım analı babamı büyütmeyi nasip etsin 35 haftada kontrolüm var birde banada doğum derse 😊😊😊 benimde kız
Esraevrn Kizimveoglumm bana 15 20 gün sonra demişti ama kızım gelmek istedi 😊 bir de benim rahmimde iskonto var o yüzden erken doğdu 😔