Ness61 Merhaba arkadaşlar dün doktora gittik doktor keseyi gördü evet hamilesin 6 haftalık dedi ama kalp atışını 2 hafta sonra gel duyalım dedi bebeğini gördünüz mü dedim evet hayal meyal görüyorum dedi bi problem yoktur değil mi 😕
ayseogndr Ness61 ben daha 8+2 yim bu gelecek çarşamba günü gidecem kalp atımı için geç duyuluyor bazen de erken bi sıkıntı yoktur içini ferah tut
Kzban35 Ness61 bende 6 haftalıkken kalp atışını duydum bazen kese bile 7 haftaya gözükmeyebiliyor o yüzden korkmana gerek yok Rabbim hayırlı kucağına almak nasip etsin 6+5 günlük benimkide
CerenAkbulut Ness61 bebek kesede hemen görünmez, endişelenmeyin. 2 hafta sonra gittiğinizde nokta kadar görmüş olursunuz :) tebrik ederim.
beyazguvercinim33 Ness61 6 haftada bebek görülmesi nadirdir ama bazen kesenin içinde çok minik bişey görülüyor denilebilir kalp sesi yeterli olmadığından en sağlıklısı 8-9 hafta gibi net duyulur sizin için hayırlısı olsun
Kzban35 Ness61 evet küçük fasulye tanesi kadar 7+2 olduk salı günü kontrolüm var tekrar bakmaya gideceğiz
dfnomr Ness61 bende de aynisi oldu canim 6 haftalikken gittim kese var bebek olusmaya baslamis 2 hafta sonra kalp atisi icin gel dedi sonra 4 5 gun gecti gitmem gerekti gittim kalp atisi baslamisti hicbir sorun yok yani icini ferah tut :)