Birkalpdaha Arkadaşlar merhaba bugün 34+1 de doktora gittim ve bebeğim 2haftada sadece 100gram almış 😥 o kadar moralim bozuldu ki elimden geldigince hergün sütümü yogurdumu yumurtamı meyvemi yiyorum ama kilo almamış ne yapmam gerek başına gelen mutlaka olmuştur tavsiyelerinize açığım 😥
Lalemm86 Birkalpdaha bebek anne karnında beslenemiyor olmasın doktor ne diyor mutlaka pertonolojiye gidin benim kan pıhtılaşmasından dolayı bebek anne karnında beslenemiyomui haftada 50 gr alıyodu onuda aldığı için doktor önemsemedi 37. Haftada kaybettim sizi korkutmak için söylemiyorum ama benim gibi olmayın diye uyarıyorum hemen başka doktora özellikle peritonolojiye
Senemunlu Birkalpdaha tatli biber , dondurma muz ,kasar ,pekmez , balik yagi (omega) ,kisiden kisyede degisiyor stres yapmayin saglikli olsunda kilosunu doguncada alir :)))
Meryy123 Birkalpdaha sekizinci ayındaki haftalık kilosu çok önemli diye bende çok dikkat ettim ballı süt içtim günde iki öğün. maden suyu içtim bide günde Bi kaç çeşit meyve sulu meyveleri daha çok yedim bide ne kadar Sağlıklı bilmiyorum ama kek felan yaptım kalorisi çok olur diye Bi kaç dilim yedim hep benİm birden kilom arttı tabi böyle sık beslenince ama önce bebeğim dedim 34 den 36 ya kadar 500 gr almış çok mutlu oldum
Birkalpdaha Ve bebeğim hala ters dönmedi biraz suyum fazlaymış çok hareket edecek alanı var dedi doktor
Meryy123 Birkalpdaha 37 ye kadar dönen çok oluyor aslında hepsi erken dönmüyor bebeklerin ama bunu. İçin de egzersizler işe yarıyor diye düşünüyorum pilates topuyla yavaş yavaş gebelik egzersizleri yapılabilir
Birkalpdaha Lalemm86 çok geçmiş olsun 😔 gebeliğinizin seyrinde bir problem var mıydı daha oncesınde yasadıgınız bir problem gelişim geriliği vs
Birkalpdaha Meryy123 Meryy123 bende süt maden suyu içiyorum meyve yogurt baya yiyorum ama bilmiyorum neden böyle oldu insallah bende 36da gidicem tekrar kilo almış olur🤲🏻
Meryy123 Birkalpdaha İnşaAllah canım stres yapma beslenmeye dinlenmeye devam et en güzeli önemli olan sağlıklı olması doğunca da alır kiloyu nasılsa sen elinden geleni yap bazı bebişler tombiş oluyor bazıları minnoş oluyor sağlıklı olsun da İnşaAllah 🤲🏻😌
Zlmdemir Birkalpdaha Canm takılma bende de aynısı oldu bugün geldim doktordan.geçen hafta 500 gr alan bebek bu hafta 100 gr almış.oluyor yani bazı haftalar ummadığın şekilde alıyor.
Birkalpdaha Meryy123 saglıgında birşey olmasında kilosu önemli degil ama ilk defa bu kadar az kilo almış ve gercekten dikkat ettigim icin korktum birşey olma ihtimalinden 😥 insallah canım saglıkla gelsin😘
Lalemm86 Birkalpdaha cnmmhayır Bi problem yoktu herşeyi iyi çıkıyodu ama kilo alamıyodu ben peritonolojiye gitmeyerek hata yaptım 32. Haftadan sonra Bu durum meydana geldi önceki haftalarda hatta gelişimi çok iyiydi Bi anda oldu mutlaka gidin ilk haftalarda bişi olmasa bile sonradan bu gibi durumlar gelişebiliyor meğer anne karnında beslenemiyomuş erkenden alında yaşıcaktı belki çünkü sağlıklı mutlaka araştırın lütfen onu yiyin bunu yiyin diyenlere bakmayın ne yerseniz yiyin bende değişmedi
Semooshh Birkalpdaha 32+5de 2kiloydu 33+5le falan uyumlu demişti çokda düşük değil, aslında. Biraz ekstra özen gösterin düzene girip kilo alıcaktır
Hzlhakko Birkalpdaha canım dünde ben gittim bizim bebişte zayıf 34+2 doktor daha iyi beslen dedi pekmez bal süt ve süt ürünleri kuruyemiş meyve birde balık yağı yazdı balık yağı çok faydalıymış ben hemen başladım daha sık yemek falan yicem keşke şu balık yağını 1-2 ay önceden alsaydım diyorum
Lalemm86 eknsnsr98 ilk doğumum sağlıklı 3600 doğduğu için bu kız ufak olabilir hepsi bir olmaz dendi hep etrafı dinledim asla dinlemiceksiniz meğerse kan pıhtılaşması varmış genetik bölümüne gittik kayıptan sonra öle anlaşıldı 31 haftada 1650 gramdı sonra hep az az aldı 36 da en son 2150 gibi çıktı sonra zaten dayanamadı yawrum 1900 kg dı doğduğunda anlayamadık işte mutlaka Bi kaç doktora görünmek lazım beslenmeyle hiç alakası yok oğlumda da aynı şekilde besleniyodum hatta kızımda daha çok dikkat etmiştim şimdi sabah kan sulandırıcı iğne akşam coraspirin kullanıyorum 30 hafta olduk bakalım