Merve6475 Kızlar ben adete 1 hafta kala transfer olcam cumartesi günü Allah’ın izniyle sizler kac gün kala transfer oldunuz günleri sayarken karnım agrıdıgında adete yorarım ben moralim bozulur ☹️☹️
anne_ogretmen Adetinin 17. günü transfer yapıldı 5. Gun embriyosuydu 8. Gun evde idrar testiyle hamile oldugumu öğrendim şimdi 29 haftalık olduk rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Merve6475 anne_ogretmen benimde 5 veya 6. Gün embriyosu olacak sanırım iste adetime az kalınca ne bilim stres yapıyorum siz 8. Güne ögrenesiye kadar agrınız falan oluyomuydu
anne_ogretmen Merve6475 benim hiç bir belirtim olmadı ne ağrı ne de lekelenme hiç bisey olmadı belirti beklemeyin bnce ilk 2 denemede hep belirti bekledim olmadı 3 de hiç bi beklentim yoktu evdeydim kefir ananas tükettim tavsiye ederim
Merve6475 Mucizem__1 gözünüz aydın olumlu olur insallah kaç embriyo olustu kaç tane transfer ettiler bide sorununuz neydi canım
Mucizem__1 Merve6475 inşallah teşekkür ederim sorunumuz eşimden kaynaklı sperm hareketsizliğiydi 5 embriyo oluştu 2 tane transfer edildi
Merve6475 Mucizem__1 bizimde sorun aynı hareketsizlik az eşimde 7 tane oluştu embriyo bendede cumartesi transfer var bende iki tane isticem inşallah kabul eder doktorum