Esra3 Kızlar burdan alışveriş yapanlar vardı. Yorumlardan ben de sipariş verdim ama şimdi şüphe geldi içime. Dolandırıcı değiller değil mi? Alanlar var mı? Eline kargosu ulaşan çünkü kargo takip numarasına ulaşamıyorum
ballicoreklerim Esra3 forum da bu konuyla İlgili bi cok post açıldı isterseniz arama kaydından bi inceleyin ama iyi bi yer diye duymuştum ürünleri eline ulaşan kalite olarak normal olan vs
sevval55 Esra3 ben sürekli alıyorum canım merak etme en gec 3 güne geliyor uzakta olmama ragmen. Hic maduriyet yasamadım. Hatta icerisine anne bebek ihtiyac listesi falanda koyuyolar dusunceliler
esrztrk Esra3 aldım ben iki kere paketi kargoya verince ya ariyolar yada mesaj atiyolar sıkıntı çıkmıyor kargoda
Bsr_1 Hayır değiller gayet güvenilir Bi site için rahat olsun ürünleri de gayet güzel ben sipariş vermiştim şimdi bidaha vermeyi düşünüyorum 🤗
Cnstmsn Siparişte kargoda herhangi bir sıkıntı olmuyor ürünler de iyi kalite değil çok orta denilebilir kıyafetler için söylüyorum battaniyeler kumaşı güzel