Ezp_32 Rneslihan bende çalışıyorum masa başı olmama rağmen çok zorlanıyorum. Bacak kalça bel ağrısı. Mide yanması nefes darlığı ne arasan var. 23. Haftalık daha ☹️
busraaammm Rneslihan ben 30+2 masa başı çalışıyorum bende zorlanıyorum ama dişimi sıkıyorum ara da dinlenmeye gidebiliyorum öyle geçiyor
Seyma1234 Rneslihan bende hala çalışıyorum 35+6 zorlanıyorum bazen iyiyim bazen kötü🤷♀️ 37 kdar idare etmek istiyorum 😣
Merve1091 Rneslihan bende 35 haftalık hamileyim masa başı çalışıyorum klavyenin üstüne eğilemiyorum bile sanırım 36 da ayrılıcam
Glybskl Rneslihan 29+1 şuan zorlanmaya başlamadım çok ama işim ağır bayan kuaförüyüm doktorum 32. Haftada izine çıkartacak kimyasal kokular vs çok fazla pedikür yapmak işkence olmaya başladı eğilemiyorum sadece 😂😂😂
Rneslihan Gerçekten zor bir iş ve sprey bile kimyasal içeriyor . Sürekli Ayakta iş yapıyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Glybskl Rneslihan aminn inşallah hele birde gripli gelipte öpen insanları bilseniz ayakta geçiriyorum ne olacak diyen 😒🤦🏻♀️
Yelz_91 Rneslihan ben 9 haftalık ikizlere hamileyim . Spor eğitmeni olarak çalışıyorum . Hareket göstermeden oturarak çalışıyorum . Hareketleri anlatarak yaptırdığım için enerjim düşüyor çok😖
Kuzeyzeynep Rneslihan ben de 33+1 im artık zorlanıyorum ayakta çalışıyorum 35 e kadar anca dayanırım 🤦♀️
Muallimannecik Rneslihan bende anasınıfı öğretmeniyim 24. Haftadayız aşırı yoruluyorum pek oturma şansım olmadığı için onun dışında bi sıkıntj olmuyor eve gelince bol dinlenmeyle geçiyor
Demlidem Rneslihan 22 haftalık benimde sınıf öğretmeniyim şimdi çok zorlamıyor ama fazla ayakta durmak yoruyor ☺️Sizin haftalara geldiğimde ne yaparım bilmiyorum
Rneslihan Demlidem dayanabildiğiniz kadar dayanın bebeklerin bize ihtiyacı olacak sonrasında .. sağlıcakla gelsinler 😍