Annemmm2 Kızlar 25 haftalık hamileyim oglum 2 yas 8 aylık ben normal dogum yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum ama birde ayrıntılı ulturasyon da makat geliş dendi. Makat geliş normal dogumu engelleyen bişey mi?
umare Annemmm2 Normal dogum deneyebilirsiniz ama bebeginjzin bas gelisi olmasi lazm ulkemizde makat gelis cok denenmiyor Suan zaten erken 35 e kadar doner yani basassagi benim 33 de dondu
Bgmbyz Annemmm2 Facebook bı grup var bı suru kadın sezeryan sonrası nromal doğum yapıyor SSVD Türkiye'nin ilk öncü diye grip bakın oraya bı
Annemmm2 umare anladım canım peki sezeryan sonrası normal dogum yapan oldu mu cevrenizde yanımda bakanım çok yok kendimi cabuk toparlamam gerekiyor normal dogum da biraz daha iyi olurum diye düşünüyorum ama bilemedim 🤭
umare Annemmm2 Cok var canim yeterki kendini hazir hisset ve gerekli bilgileri egitimleri al Instagramda bakabilirsin #SSVD hastag ile cok seylerbulursun kendine guven yapabilirsin ))
Annemmm2 Bgmbyz Hadi ya keske Facebook hesabım olsaydı ama hiç sosyal medya kullanan birisi değilim 🤦♀️ Tesekkür ediyorum genede kullanan birisinden bakıcam 🤲
Annemmm2 umare hadi insallah canım benim sosyal medya hesabım yok o yüzden oralardan pek arastırma yapmadım acıkcası ama gerekirse bir açıp bakarım 🤭😂
umare Annemmm2 Googla yazdiginda da cikiyor aramaya yaz @mutludogumm Bu ebeden egitim alabilirsin nunarasi var instagramda