Prensimi-bekliyorum Selam kızlar. Biz 32+4 haftalığız. Geçen gün acile gittim sancım var diye fakat idrar yolu enfeksiyonu olmuşum tahlil yaptılar falan. Serum verdiler( serum da steril su imiş ) ağrı kesici verdiler neyse geçti ağrım ilaç ta yazdılar. ama doktorum yarın yanıma gelsin demiş. Gittim. Bana Bebiş erken gelebilir dedi :(. Gelse de sıkıntı olmaz ama ciğeri gelişmedi iğne yapalım ne olur ne olmaz diye dedi dün 2 doz vuruldum bugün de vurulcam ama korkuyorum açıkçası her an Doğum olabilir. Suyun gelirse gelirsin dedi 😥 böyle durumu başka yaşayan var mı acaba ? Bu arada bebeğim 2200 kilosu çok iyi dedi doktor ama en az 3 olmadan doğmaması lazım. Zaten Bebek kilo alıyor ben sadece 9 kg aldım. Böyle işte kızlar dünden beri moralim çok bozuk istemeden de olsa.
Nigdelianne Prensimi-bekliyorum ciğer geliştirici asi gibi mi vuruluyor dün bana da dedi doktor yapabiliriz diye 😑
Rengininucuzleri Prensimi-bekliyorum Prensimi-bekliyorum hiç korkma, bende aynı şekilde ciğer geliştirici iğne vuruldum 27.haftada. Nolur nolmaz önlem amaçlı o iğneyi yapmak durumundalar. Ayrıca bebeğinin kilosu çok iyi. Şuan bile doğsa ciğerleri gelişince küveze bile almıyorlar. Gönlünü ferah tut 😘
Emelle Benim 30. Haftada sancılarım başladı hastanede yattım. Ciğer geliştiricleri yaptılar. Üstüne iki kere dahA sancılanıp hastanede yattım. Şuan 36. Haftaya girdik. Sen sakin ol. Birşey olmaz inşallah. Canını sıkma bebişin hepsini hisediyor. 👶
Prensimi-bekliyorum Emelle inşallah şu an gelmemesi lazım:(. Elimde değil ama düşünmemeye çalışıyorum çantamı falan hazırladım işte hazır olsun diye.
Deniiz 29. Haftada rahim ağzı kısalığı ve Rahim yumuşaklığı için bende hastaneye yattım her an doğum olabilir dediler ciğer geliştirici oldum aynı şekilde ve şuan 37. Haftamdayım sıkıntı yapma kendine içini ferah tut
Prensimi-bekliyorum Deniiz Teşekkür ederim hayırlı zaman da gelsin bebişlerimiz 🙏🙏 kolay doğumlar nasip etsin Allah ❤️🙏
Prensimi-bekliyorum Rengininucuzleri Ah nasıl içim rahatladı küvezde kalmasını tek düşünüyorum kalırsa ben ne yaparım diye düşününce bile ağlayasım geliyor. Zamanın da gelsin. 28 Kasım demişti ama dün de işte gelebilir her an diyince ne bilim....
Prensimi-bekliyorum Rengininucuzleri O iğne ciğeri geliştiriyor mu hemen acaba ne gibi bir faydası var acaba. Araştırdım da bulamadım istediğim cevabı.
Rengininucuzleri Prensimi-bekliyorum evet ciğeri geliştiriyor. Bugün kontrolüm vardı mesela 2 hafta oldu iğne olalı. Doktorum; güzel, iğneler işe yaramış dedi.
Deletedmom029 Rengininucuzleri bende vuruldum 1 hafta olacak. Bugün sormayı unuttum doktoruma usg de mi anlaşılıyor iğnenin ise yarayıp yaramadığı. Ünde vurulduktan sonra 24 saat içinde etkisini gösterir demişti doktorum
Prensimi-bekliyorum Rengininucuzleri Çok sevindim sizin adınıza. Benim 2 hafta sonra kontrolüm bakalım inş yaramıştır işe 🙏
Rengininucuzleri Deletedmom029 yani sanırım usg de belli oluyor. Bende özellikle sormadım ama kendisi söyledi. Evet ortalama 24 saatte etkisini gösteriyor.
Rengininucuzleri Prensimi-bekliyorum inşallah. Ama yaramıştır içinizi ferah tutun. Bol bol süt yoğurt günde bir kase çiğ fındık badem kaju ceviz ihmal etmeyin 🙏🏼