Ilknur_emin Ben küvet kova maşrapa emzik biberon birde aşkı aldım nevresim takimi güzeldi ama kaçırdım 😄
H_minsna Ilknur_emin Küvet maşrapa kova biberon emzik battaniye nevresım yorgan gece lambası askı ne varsa aldım 🙈🤭
Dmt01 Ilknur_emin küvet kova maşrapa ve nevresim takımını aldım🤗🤗eşim işe geç kalıyodu oyüzden başka şeye bakamadım malesef ama bunlar yeter şimdilik🥰
aydandir Melikemr askı hiç kaliteli değildi şimdiden bükülmüştü bir tanesi bende almaktan vaxgeçtim kuvet aldım
Ozgdnc Küvet, maşrapa, kova 2 yorgan 2 nevresim takımı aldım Askıları unuttum onlara tekrar bakayım 😂😂
H_minsna Gizemabc Evet canım fiyatına göre çok iyiler tabı biberon falam daha alınacak bunları denemek için aldım ama küvet seti çok iyi
gozdeyildirim Ilknur_emin çalışıyorum mecbur akşam bakabilicem 🥺 dün akşam eşim işten dönerken rica minnet küvet setini almış ama askıyı unutmuş
Dmt01 Ilknur_emin ne var diye bile bakamadım valla alacaklarımı alıp hemen çıktık almasamda bakmayı seviyorum elime alıp incelemeyi başka yerdekilerle fiyat kalite karşılaştırması için ama artık dışardan bakarım diğer eksiklere😊
Kbrbydkk Bende küvet masrafa kova yorgan ve bebek askısı aldım 🤗 nevresim takımı bulamadım ya😆 küvetleri de beyaz almak istiyordum ama zaten 3 tane gelmiş beyaz yoktu mecbur kızım olacak diye pembe aldım hepsini😉 sonradan eğer sağlam kalırsa oğlum olsa da kullanır yapacak birşey yok 😂😂
Yo-si47 Yorganını almak isteyen olursa yada yetişemediginiz başka ürünler varsa Online sayfasından alabilirsiniz