Kubyy İlk bebegimi 3 ay önce düşürdüm dün yine hamile oldugumu ögrendim 4 hafta 5 günlük 197 cikti degerlerim dua edin benim icin güzel annisler ❤
Gamse Kubyy merhaba öncelikle çok geçmiş olsun ve tebrik ederim🙈bende çarşamba günü ögrendim 4 hafta 4günlük gebeyim bir kızım var ikinciyi bekliyoruz yanş🙃 Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah
Canan2018 minikaninannikasi Merhablar brnde bugun 4 hafta 6 gunluk hamileyim degerim 4046 cikti aramizda cok fark var benim degerlerimde bir sikinti olabilir mi acaba🤔
Canan2018 İlk 173.72 cikmisti adetime 1 gun vardi bugun tam bi hafta oldu tekrar yaptirdim 4046 cikti uygulamalara gore 4hafta 6 gunluk arkadas daha dusuk soyleyince kafam karisti o zaman ben kac haftaligim 😊
ikievlatannesi Canan2018 tatlim uygulamalarin soyledigi tarih bende dogru cikmisti tabi kisiden kisoye gore degisir o ayri sen bikac gun daha bekleyip doktora gittiginde zaten keseyi buyuk bi ihtimal gorur ve sana soyler sana verdigi ultrason ciktisindada yazar zaten kac haftalik oldugu
yaseminmelisa kızlat benimde pazartesi tahilim 114 lerde çıktı çarşamba verdim gine dün yani 176.45 çıktı deger az degilmi uygulamaya göre 4 hafta 6 günlükmüş
ikievlatannesi yaseminmelisa ilk gunlerde yavas ilerlio sonra hormon salgilandikca artio degerler canim hayirli olsun rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize bebislerimizi insallah 🤗
Canan2018 O zaman degerimde bir sıkıntı yok cok şükür insallah keseyide gorurum kendisinide o minik kalbinin sesinide duyarim hepimiz insallah bu guzel duygulari allahin izniyle yasariz 😍
ikievlatannesi Canan2018 amin canimm insallahh 🙏🙏 sen degeri falan dusunme hic ben sadece hamileligimi ogrendigimde olcturmustüm 151 di sonra hic baktirmadim 1 hafta sonra gittim ve kesemizi gorduk cok sukur rabbimin izniyle hicbi sknti olmaz allah bebislerimizi bize bagislasin 😍🙏
Canan2018 Amin insallah ☺ hamilelik belirtileri gibi degerde kisiden kisiye degisiyor bu sali gitcem insallah gorurum ☺
Canan2018 ikievlatannesi masallah ikinizede insallah sag saglim saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip eder allahim asil beni korkutan vajina bolgesinde dun sabahtan aksama kadar bugunde bir iki kere oldu igne batmasi oluyor ama allah korusun kanama yok bati bi ara sonra yine oluyo normal mi hic yasadiniz mi
ikievlatannesi Canan2018 amiin canim hepimiz sag salim kucagimiza alalim insallah rabbim kimseyi evladiyla sinamasin kanaman olmadgi surece hersey normal demisti doktor agrinda batmalarinda olablir demisti korkma
ikievlatannesi Canan2018 sendende tatlim korkma vlbende agrilarim icin korkmustum ilk zaman sen kadarken rahmin genisliyo vucut kendini hamilelige gore adapte edio kanaman yoksa agrilar yada sancilar normal demisti cok cok siddetli agrin olmadigi surece korkma allahin izniyle bisey olmaz esirge kendini biraz yeter 🤗😍
Canan2018 ikievlatannesi yeni evliyim ilk hamileligim heyecanliyim korkuyorum cok farkli bir duyguymus. Elimden geldikce kendimi hwrseyden koruyorum rabbim saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip eder hepimize 😍
ikievlatannesi Canan2018 amiiinn canim insallah bende 8 aylik evliyim benimde ilk hamileligim bu duygu bambaskaymis gercekten mide bulantilarimdan son gunlerde bisey anlamasamda 😊