Sibel2344 Arkadaşlar hastahane de boyle bir indirim var dediler tam bilgisi olan var mı acaba? Ankara da hangi hastaneler var ne kadar indirim yapıyorlar?
Hll Sibel2344 polisi bilmiyorum canm ama tskya medicalparkn indirimi var onu biliyorum. 140 muayene 108e geliyor bize. Sizince medicalde indiriminiz olabilir. Post üstte kalsn illaki bilen yazar.
shsn Sibel2344 polise özel ortadoğu hastanesinde %10 indirim var. özel hastanelerin sitelerinde anlaşmalı olduğu kurumlardan bakabilirsin.
shsn Sibel2344 eğer doğum paketi anlaşması istersen 5bin tl civarı indirimli olarak. şuan oraya gidiyorum.
HilalAltun Sibel2344 üç yıl önce bütün testlerde çok iyi indirim oluyordu o zaman muayene 55 ti biz 40 ödüyorduk
Dilber63 Bn ozele gıdıyorum normalde 95 muane ucretı esım uzman cavus oldugu ıcın Asker aılesı kartımı gosterınce 80lıra oduyoruz
Deletedmom029 Sibel2344 teror bölgesindeki tüm hastanelerde var bu indirim. Ankara yi bilemiyorum. Yüzde 15 den başlıyor. Ben diyarbakir memorial e gidiyorum kurum indirimiyle 315 yerine 265 veriyorum. Ankara memorial de geçerli mi bilemeyeceğim arayıp sorun.
Crnglcn Sibel2344 hastaneleri arayarak bu konu hakkinda bilgi alabilirsiniz. Genelde %15 %20 oluyor. Dönem dönem bazi hastaneler hasta cekmek icin gecici sureli %50 indirim bile yapiyorlar 6 aylik fln
ilknuryzc1 HilalAltun muane ücreti 70 biz 35 veriyoruz. Ama sadece bi ilçede geçerli diğer medipollerde yok mesela