Tugce1803 Nasippp Valla canım doktor yasakladı bize de🤷♀️şimdi bende kuru incir ve ceviz yediriyorum. Bal ve polende alıcam karışım yapıcam inşallah Bi an önce hamile kalırız🙏
Nasippp Tugce1803 bizde kuru incir keçi boynuzu ceviz yeriz artık :) kurban olduğum rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🙏🏻🙏🏻 Polenin ne faydası varmış canım
Tugce1803 Nasippp Polende kaliteli sperm yapıyomuş bakalım ilacın yanında onu da ek vereyim diyorum🤦♀️İnşallah rahim filminden sonra hemencecik hamile kalırım ya🙏
Nasippp Tugce1803 aktarda vardır demi canım doktor mu dedi polen bal karışımı kullanılsın die. Bende şubatta çekildim rahim filmi yarın 8. Ay doluyor 9 a digiriyorum bende etki etmedi inşallah sana faydası olurda hamiş kalırsın hemen 🙏🏻🙏🏻
Tugce1803 Nasippp Yok ben araştırdım canım o şekilde evet aktarda da vardır. Ben güvendiğim tanıdığımdan alıcam😊Sizdeki problem ne ki olmadı filmden sonra genelde hep filmden sonra oluyo diye duydum💁♀️
Nasippp Tugce1803 bir problem yok canım daha önce düşüklerim oldu kanda pıhtılaşma çıktı doktorum hgs istedi çekildim hala gebelik olmadı bekliyoruz.
Tugce1803 Nasippp Oh iyi bari hamile kalabiliyosun o zaman Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah🙏
Nasippp Tugce1803 amin canım rabbim hepimize nasip etsin isteyen herkesin yüzünü güldürsün içinde bizleride inşallah🙏🏻
ozgnur Kızlar sabah test yapmıştım tabiki negatifti eve geldigimde bakayım bir dedim bir de göreyim 2. Çizgi çıkmış tabiki uzun sure beklediği için çıktı ama onu görmek nasıl bir mutluluk inşallah gercek çizgileri en kısa zamanda yaşarız
Alismomi ozgnur canım merhaba profiline baktım hayırlı olsun güzel haberi almışsın🥰 bu kullandığın macun sayesinde mi kaldın başka birşeyler de denedin mi?
Aysecim ozgnur merhaba özge bende macunhane sayesinde hamile kaldım iki aşılama ve iki tüp bebek tedasvisi gördük ama olumsuz sonuc aldık sonra bi arkadaşımın önerisiyle macunu kullanmaya basladım fakat 4 ay once bu sitede sadece kadına ozel macun vardı ve sadece ben kullandım iki ay içindede hamile kaldım ama benim esimdedw bendede bir sorun olmadığını söylüyordu doktorlar sonra kuzenime onerdim onun eşinin spermleri yerinde hareketliydi macunu kullanıp tekrar test yaptı ve sonuca doktor bile sasırdı umarım sizdede işe yarar ve en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
ozgnur Aysecim çokta eski değil aslında canım eşime takviye kullanmaya karar verdiğimizde hamile olduğumu öğrendik 😊
Aysecim ozgnur cok güzel bi tesadüf olmuş bende macunhaneden ikinci kutuyu sipariş verdigimde hamile kaldıgımı ögrenmiştim😀
papatya05 merhaba ben de macunhaneden macun almayı düşünüyorum kullanımı nasıldır acaba,faydasını gören çok olmuş