Figenefe 35 haftalık zor geçen doğumum Gece baş ağrısının ardından ağrı kesici içtim.Sabah hala devam ediyor du dr msj attım o da tansiyon ölçüp haber vermemizi söyle di . Biz de hemen eczaneye gidip ölçtürdük tansiyon 16/10 çıkmış tı.Dr hastaneye gitmemizi söyledi.Hastane de bebeği nst beni de tansiyon aletine bağladılar beni bu gece yatıracaklarını söylediler. Odaya aldılar. Orda da tansiyon yükselince acil sezeryan ile doğuma alıyoruz dediler. Bebeğim çok şükür sağlıklı bir şekilde doğdu. Beni odaya aldılar Bebek muayenede o sırada.2 saat sonra benim tansiyon 22 çıkıyor ve benim dilim kilitleniyor ve beni yoğun bakıma alıyorlar😔Ertesi günü çıkarıyorlarlar.Çok zor bir süreçti 4 gün sonun da ben eve geldim ama bebeğim hala küvez de dualaraınızı eksik etmeyin🙏Allah herkeze sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Ocean7 Figenefe Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, en kısa zamanda bebebğinizle kavuşun inşallah🙏🏻
Esma_davut Figenefe Çok geçmiş olsun Allah sizede bebeğinize de sağlık sıhhat versin bian önce kavuştursun inşallah🤲🤲
Dudus Figenefe çok geçmiş olsun acil şifalar bebeğinizle size gebeliğe bağlı tansiyon mu vardı sizde 35.haftada tansiyondan dolayı mı doğum oldu