Full 16+5 de plasenta previa dendi ama zamanla rahim buyudukce plasenta yukari cikacak denildi 21+3 de detayli usg ye girdim hicbir degisme yok. Doktorum yukari cikacak diyor. Acaba bu sekilde dogum yapanlar bilgi verebilirmi kacinci haftaya kadar yukari cikar bebegin esi. Sezaryen nasil olur bu durumda zorlu bir dogummu beni bekliyor??
Bebebebem Full evet demişlerdi ama çıkmadı hiç kanamam olmadi bakalim doktora gidicem tekrar ne dicek farklı bi doktora gittim o baya korkuttu beni kendi doktorum ne dicek diye merak ediyorum
Ozden_ozkan Bende 16+3üm kanamam oldu ve doktorum plasenta rahım agzında yavas yavas yukarı çıkıcak o zaman geçer dedı ınsallah beklıyorum sızdede oldumu kanama falan
Ayaf Canim boyle bir soru daha vardi cevapladim orda..sanada soyleyeyim..banada ayni tewhisi koydular.iki farkli doktor.birisi olasenta previa dedi, digeri hayir plasenta rahim agzini tam kapatmamiw ancak cok yakin oldugunu soyledi...ben 5aydir kanamaliyim.yani hamile kaldigim yeni haftalardan.yataktayim.hic kalkmadan 5aydir yatiyorum.hematom oluwtugu icin..tedavi goruyorum.doktor 25haftasina kadar kalkar dedi.kalkmazsa tewhis koyula bilir..zor bir ameliyyat degil ayni sezeryan fark etmiyor.bende de zaten normal dogum wansi yok.kan problemim oldugu icin..hic korkma..kac kiwi boyleymiw sag salim bebegine kavuwmuw..hic stres yapma kendine.