laboratuvarbebegi1 Kızlar son 1 haftadır 2 3 defadır karnımda kalp atışı gibi pıt pıt ritmik birşey oluyor internetten araştırdım hıçkırınca oluyormuş sizde de oluyor mu ?
CerenAkbulut laboratuvarbebegi1 kaçıncı haftadasınız ona bağlı biraz? Hıçkırık 31. haftadan önce hissedilmiyor, daha doğrusu bebek ciğerleri gelişmeden zaten hıçkırmıyor. Birde hıçkırık baya karnınızı sallıyor dışarıdan falan ritmik bir şekilde belli oluyor.
Cnss laboratuvarbebegi1 benim kızımda bu aralar çok hıçkırıyor genelde yemek yedikten sonra hıçkırıyor. Yemediğim zamanlarda da hıçkırıyor bu aralar ☺️
yagmur_annesi laboratuvarbebegi1 evt hickiriktir o ben mahfoldum günde iki uc defa uzun uzun hickiriyor artik hic yorulmuyor daracik yerde hickirmaktam diye düşünüyorum ama yavrumun elindede olan bisiy yok beni bu kadar rahatsiz ediyorsa o nasil bi durumdadir acaba 😖
Nur___ laboratuvarbebegi1 diyaframı denemeler yapıyor bebeğin. Solunum hazırlıkları ve genelde son üç aylık dönemde daha çok hissedilir, içerden pıt pıt pıt atışlar olur,
EaE Düzenli ritmik kalp atışı gibi oluyor masallah kızıma ben çok hissediyorum sağlıklı olduğuna işaret deniliyor
laboratuvarbebegi1 yagmur_annesi Ben huylanıyorum sadece canım istedipi kadar hıçkırsın yeter ki iyi olsun😊
Guligul laboratuvarbebegi1 ben ilk kez 29+6 da hissettim cok sasirdim. Bundan sonra da hissederim insallah.
yagmur_annesi laboratuvarbebegi1 önce huylanma sonra rahatsizlik veriyor bence bebegede veriyor yeri dar bi sekilde hickirmak zor olsa gerek😊
_HB_ Benım oğlumda hergun oluyodu. Pıt pıt gunde 2,3 kere kalp atışı gibi. Diyodum kesın hıckırıyo. Doğdu eve geldi, gunde 2,3kere hıçkırmaya devam etti 😌Yani kesın o hissettikleriniz hıckırık. Gelişimi için de iyi bişey 👍🏻
laboratuvarbebegi1 yagmur_annesi ha öyle demişken benim karnım içeri doğru geniş canım rahat hareket eder dediler doğru mu acaba 😊
yagmur_annesi laboratuvarbebegi1 benimde genis gorenler 9 degilde bes aylik zannediyorlar bilmiyorum ki