Kibarbaby elifdmrg benimki 9+5 inanınki burdayım diyo ☺ Zayıfların daha çabuk belli oluyormuş sanırım ondan ☺
Birprensesannesi_ elifdmrg 8 haftalıkdım karnım hafıfden cıkmıstı 😊 3 aylıkken baya baya belli oluyordu kendı pantolonlarım kasık larımı sıkıyordu 🙂☺şuan 5.5 aylıgız ve karnım fecı cıkmıs durumda amacıyla iç karnı genıs olanlarda cok fazla belli olmuyor muş benım iç karnım küçükmüş 🤗
Mucizem34 Benim karnim 16 haftada varligini anca belli etti suan 19 haftadayim göbüsum burdayim diyo😊🤗🤰
Samsun55 Kibarbaby bende 48 el hamile kaldım boyum da 1.55 ama şuan 29 haftalığım anca çıktı 17 de hafif ayva göbek şeklinde oldu bakınca belli olmuyodu sizin nasıl belli oldu hemen 🤨
Kibarbaby Samsun55 hatta aynıymışız ☺ Ben sadece bi kilo daha eksikmişim. İç karının büyüklüğü küçüklüğü var ona göre daha çabuk belli olma imkanları var demekki senin iç karnın baayaa büyük 😉
Nur55 Samsun55 bende ne güzel baya ilerledim ama karnım küçük kolay doğururum böyle diye seviniyodum 😂
Samsun55 Nur55 yok annesi büyüyo ya karnınla beraber 😂 sen onun hareketlerini gör hıçkırık tutmasını gör büyüsün büyüsün dersin ben 27 den sonra daha bi aşık oldum kızıma 🤗
Mucizem34 Kizlar karin buyuklugu kisiden kisiye degisir😊kiminin karni icten genis olur disardan belli olmaz ama genelde karin buyuklugu 16 20 haftalarda belirginlesmeye baslar 🤗
aysbuk2baby Ben daha 10 haftalığım ama karnım 4-5 aylık gibi, kabızlık sebebiyle 🙈🙈 bebekle bi alakası yok.