nuraydurmaz25 Bugün kontrolüm vardı gittim Nst de sancı çıktı muayene etti 2 cm açılma var dedi eve yolladı sancı çekip sabah gelmemi söyledi kızlar ilk çocuğum heycan olduğu kadar korku da var bide sabaha kadar açılmam iyice olsun diye neler yapabilirim Meryem anaeli koydum suya inşaAllah şifasını görürüm Allah’ın izniyle sizlerin önerisi neler bu arada 2 gün önce nişanım gelmişti
Saasgjfdh nuraydurmaz25 adaçayı içebilirsin ve evinde pilates topu varsa onda hareketler yapabilirsin. Açılmayı sağlıyormuş. İnşallah güzel bir Doğumun olur canım 🤗 kaç kilo bebeğin bu arada ?
nuraydurmaz25 Saasgjfdh normal Doğum dedi doktorum ama bilmiyorum bu korkuyla yapabilirmiyim 2853 gr dedi doktorum küçük çabuk doğarsın dedi ama bilmiyorum 🤷♀️
Aynur56 Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah canım. Bende biraz önce post actim da kimse cevap vermedi 37+5 im 2 3 cm açılma var dedi sancı da çıktı ama haftaya gel dedi büyük bi ihtimal doğum olabilir dedi haftaya seni neden yarın için doğuma çağırmış ki beni bekletiyor suyun gelirse sancin artarsa gel dedi sadece
nuraydurmaz25 Aynur56 banada öyle dedi sancın şiddetli olur dayanamazsan gece gel dedi suyun gelirse de hemen gel dedi ama yarın doğurursun sen dedi bilmiyorum ki sancılarım filan var ama öyle dayanılmıcak gibi değil
nuraydurmaz25 Saasgjfdh yaparım inşaAllah hayırlısıyla kucağıma alayım da eminim sonra bu kadar korktuğun için kendime gülücem ama elimde değil zaten aşılamayla oldum sanırım birazda o yüzden korkuyorum birşey olursa ya diye