Yagmurferdic Kızlar 4 aylık hamileyim son 1 haftadır günlük yaşamı kısıtlayacak derecede bel ağrısı yaşıyorum. Doktor randevum var diye endişe etmedim cuma günü. Fakat bugün resmen adetin ilk günü gibi şiddetli ağrılar yaşadım uyku uyuyamıyorum ağrıdan dönemiyorum belim ayrılacak gibi. Acı eşiğim yüksektir aslında ama öyle ağrım var ki ve kesilmiyor. Bazı sayfalarda düşük tehdidi yazıyor bu yüzden korktum. Herhangi bir kanama yok Allah a şükür. Ama ağrı çok şiddetli. Yaşayan var mı? Mecbur cumayı bekliyorum acilde bir şey yapmıyorlar buralarda.
azizeguneyy Yagmurferdic acilde bi ağrı kesici verirler damardan rahatlatır biraz ama ağrıyı geçirir mi bilemem bende ağrıyı geçirmemişti malesef
DnzNhr Yagmurferdic bence git acile cnm şakaya gelmez dışarda kanama olmasa bile belki etrafında olabilir bi görün bence 🤷🏻♀️ İhmal etme çok geçmiş olsun ❤️
Yagmurferdic azizeguneyy ağrıya katlanırım normal bir şey ise. Ama bilmiyorum düşük tehdidi yazanlar korkuttu açıkcası
Yagmurferdic DnzNhr etrafında kanama nedir. Ne sebep olur ki buna. Canım 1 gebelikte yerleşmeden düşmüştü o zaman bile bir şey yapmadılar. Acili berbat kasabadayız şehir merkezi de 2 saat sürüyor cuma sabah 8 de randevu bilmiyorum niye böyle bir haftadır.
Yagmurferdic azizeguneyy yok onu anladım yani olağan bir şeymiymiş yoksa bir sıkıntıdan dolayı mı olmuş
azizeguneyy Yagmurferdic bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş. sağ böbreğim sol böbreğimden büyükmüş ve birde idrar yolu enfeksiyonum varmış. sebepleri buydu. ve basite alınacak bir ağrı değil bu. ben tedavi olmasam doktorum bebeğini kaybedebilirdin demişti. ilaçlarla kurtuldum
caglaylmz Bende de bel ağrısı çok var. 5. Aya gircem. Salı günü gittim doktora muayene oldum. Bebek iyi kanama alanı yok. Açıklık yok. Yani bebek büyüdüğü için artık baskı artiyormus. Korkmayın ağır işler yapmadan muayene gününüzü bekleyin