ozlemgorgel Merhaba anneler🙂 oğluma güzel sade kullanışlı bir oda yapmak istiyorum. İçinde sadece kullanışlı bir beşik ve dolabı olan uygun fiyatlı önerileriniz varsa memnun olurum.
Bsecill ozlemgorgel ben ikeanın beşiğini 2. Elden aldım oldukça sağla geldi bana ama henüz kullanmadım tabi yine 2. Elden birde annr yanı beşik almayı planlıyorum. Beşiği beyaz aldım birde beyaz dolap uydurucam yanına uygun fiyatlı olarak oldu bitti olacak. Ha bide görümcemin şifonyeri var 1 tane pek kullanılmamış olan çekmeceleri lila onuda beyaz ile kaplamayı düşünüyorum oldukça uygun fiyata denk gelecek inşallah çünkü şuan daha çok küçük ve birşeyden anlamayacak büyüyüp heves ettiğinde daha güzel şeyler alırım bu aldıklarımıda çöpe atsam dahi içim yanmaz nasılsa uygun fiyata aldım diye düşünürüm
Gezmeci ozlemgorgel canım instagramda site var noktabebeistanbul diye ordan aldık biz çok uygun çok da güzel dolap, beşik , sepet beşik, uyku setleri ve bebek arabası 4490 TL kampanya vardı bence bakmanı tavsiye ederim
ozlemgorgel SuleDoruk aslında ben şöyle bişey buldum ama sağlam mıdır ürünleri bilemedim bide şifonyer fazla geldi. https://www.bygolden.com/urun/ekobebekodasi?gclid=EAIaIQobChMIka6A-9ah5QIVy-J3Ch3JzQEjEAQYCSABEgJlK_D_BwE
SuleDoruk ozlemgorgel benim oğlumun odası böyle ucuz bişey. Koçtaştan almıştık zamanında zangır zangır titriyor. O yüzden bunda çok ucuz bişey almak istemiyorum. Bunlar sağlam olmuyor yani 😑
ozlemgorgel SuleDoruk benim ilk olduğu için daha tecrübesizim o yüzden soruyorum zaten😁 tecrübeli annelere güveniyorum 🌸
Ucansuu SuleDoruk çilek ürünlerine bakmanıI tavsiye ederim bende suan 5.ayımdayım çilekten almayı düşündük ilk ikeaydı maliyeti fazla kalite oranı düşük diye vaz geçtik çilek mobilyaları bebek büyütdükçe normal yataga ve normal şifonyer olarakta parçalara ayırtıp kullana biliniyor bundan dolayı çilek mobilye 😊
ozlemgorgel Bsecill çok iyi yapmışsınız bende kesinlikle öyle düşünüyorum öyle abartılı pahalı şeylere gerek yok dolap beşik olsun yeter umarım bende istediklerimi bulurum🙂🌸
SuleDoruk Ucansuu benim zaten beyaz renk büyüyen beşiğim var. O yüzden yanına dolap ve şifonyer bakıyorum. Bence de çilek gereğinden çoook pahalı 🙄 o kadar pahalı bişey almayı düşünmüyorum maalesef. Ama önerin için teşekkür ederim 🙃
Bsecill ozlemgorgel inşallah bulursunuz zaten hayli çok harcamamız varken nerden kısarsak kardır 😊2. El sitelerden çıkmıyorum adeta tavsiye ederim 😍
Gezmeci ozlemgorgel başka bi sitede var bakmak istersen bu da uygun canım https://www.instagram.com/p/B3HZ-ESDBB1/?igshid=13lyo64nmkk13