Mehtappp34 Kızlar merhaba 38+4 günlük hamileyim hiç mide bulantım olmamıstı en basından beri ama 2-3 gündür mide bulantısı kusma var yediklerim yukarı geliyor neden olabilir :( baya bulantı yasıyorum son zamanlarda olmasının nedeni ne olabilir bebekle ilgili bi sıkıntı yoktur dimi?
azizeguneyy Mehtappp34 bebek büyüdü yukarıya baskı yapıyor bulantı ve kusmanın sebebi bu hatta bir anda mide öz sıvısı boğazınıza gelip iğrenç bi tad bırakıyo olabilir gayet normaldir
Yigitbebek Mehtappp34 36+4 bnm aynı oldu hiç öle şikayetim yokken bgn çok kötü kustum perme perişan oldum çok zormuş Allah kolaylık versin hepimize
Mehtappp34 Burcugvc Rahime doğru indiği içinmi valla çok kötü ya hiç bulantı yasamayan biri olarak 2-3 gündür baya kötü bulantı insan korkuyo neden diye
Mehtappp34 azizeguneyy evet zaten ayakları sürekli midemde hareket ediyor teşekkür ederim bilgi için canım
azizeguneyy Mehtappp34 evet bebeğim baş aşağı normal doğum pozisyonunda umarım bi sıkıntı çıkmaz normal istiyorum
Yigitbebek Mehtappp34 doktorum artık yerine sığmıor mideni ayakları sıkıştırıor dedi güç kuvvet versin rabbim hepimize