sevgitekes Bütün gün karnımın altında hep Sancim oldu belimde de ağrı aynı adet olucak gibi Sancim ağrım oldu hala da var gidip geliyor doktora gitmeli miyim doğum habercisi mi yaşayan var mı normal doğum istiyorum sezaryenci doktorum nisan veya suyum gelmeden gitmiyim diyodum
Canogul sevgitekes ağrılarının sıklığı önemli canım kaç dakikada bir onu saymalısın dinlenince gecmiyosa doğum sancısı diyolar
Kardelendgn sevgitekes ay hadi insallah hayirlisi olsun bende soylemesi ayip dünden beri ishal olmusum birde son haftadayim galiba gelecek 1 2 güne hissediyorum 😍
sevgitekes Kardelendgn valla ben üç gündür ishaldim dün sancı başladı bugün şiddetli inş yanılmıyorumdur🙏 ilk bebek olunca ne yapcagimj bilemiyorum üçten beri çekiyorum kaldırmadim kimseyi
sevgitekes Kardelendgn Sancim olmadan önceki günü ama bol squat yapmıştım en az 20 kere comeldim kalktım 40 dk yürüyüş ve hurma
Kardelendgn sevgitekes kuzum kontrole geldim 5 cm aciklikla yatisim yapildi bence sende bir doktora git
Yagmur11 Aynı durum bende de var sancım oluyor nst de çıktı da sıklaşırsa gel dedi doktor ve nişanım da geldi