Fgn_fgn Arkdaslar 6 haftalik gebeyim nar yedim ama internetten araştırınca dusuge sebeb olur diye okudum bi bilgisi olan var mi icime kusku düştü ?
Ummugulsum_44 Fgn_fgn ben yedim hiçbir şey olmadı şükür hala da yiyorum unutmazsam doktoruma sorucam kaç oldu görüyorum böyle post içime kuşku düşüyor ya
bsra18- Fgn_fgn ben kızımda da yedim ikinci kızımda da yiyorum hatta doktorum kan seviyesini yükselttiği için her gün yememi bulamazsam suyunu içmemi söyledi. Hamileler için gerekli olan b12, folik asit vs hepsini yeteri kadar barındırıyormuş
online_mom Fgn_fgn yok ya ben onu doktoruma sordum ye afiyet olsun dedi.tabi int ilk 3 ay tehlıke varsa önerılmıyor yazıyor ama bana hiç sorun yok dedi doktorum.hatta demin yedim 👍🙏
Minnosizmmm Fgn_fgn canım o nar özütü önerilmeyen ama nar meyve olarak veya suyu hem c vitamini, folik asit, demir kaynağı çok faydalı bi sıkıntı yok yani bende yiyorum
online_mom defne55 evet eşim neden ayıkladın ben yapardım dedi.dedim seni beklersem ancak çocugun 1.ci yaşına anca yerdim 😂🙈
online_mom defne55 benim kocam öle kız 😂 bişe istersin 1 hafta sonra yapar.sen unutursun sana süpriz gibi gelir o derece 😂🙈
Cz34 Fgn_fgn Ben de yedim abartmadan ama duydum öyle birşey olduğunu 4. Ayımdayım yeni şimdi her gün 1 taneyi yiyorum faydaları var ☺️👍🏻