Esraygtf Zehra_0112 karnınız duvar kadar sert olur. Ben yatakta soluma doğrı yattım ve karnım resmen battı semsert olmuştu
Esraygtf Zehra_0112 bide belli bi sürede girip çıkar düzensiz ise yalancıdır muhtemelen. Vücud doğuma hazırlıyordur kendini. Kasılma olduğunda saate bakıp dakika tutun düzenliyse doktora gidin
Zehra_0112 dlk_s bugun nisan geldi bir parmak aciklikda varmis.kasilmalarin 5dakkadan bir olunca gel dediler ben daha anlamamisim kasilmalar nasil oluyor)yalniz su an belim agriyor
dlk_s Zehra_0112 kac haftalıksınız? bende gecen hafta ogrendim toplanmanin ve sertleşme nin kasılma olduğunu 🤦🏻♀️bel agrisi ile birlikte gelen kasik agrilari ve sancilar dogum habercisiymis bunuda ogrendim🙄
Eslemcsr Zehra_0112 zaten önce belden başlıyor daha sonra kasıklarda sancı 5 dk iner allah yardımcın olsun
sevgitekes dlk_s ya bende 38+1 dim 2 olduk an itibariyle bütün gün karnimin altı sancilandi Bzn düzenli Bzn düzensiz bel ağrım da aşırı Sancim adet sancısı gibi ishal de var bişey anlamadım😏
Mevoli Benim de belim de adet zamanındaki gibi ağrılar başladı bi saattir yatıyorum geçmiyor karnım sert ama suyum ya da nişan gelmedi acaba doğum başlama belirtisi midir bilen var mı
Zehra_0112 Suan 40+2 haftasindayiz)sabah doktordaydim suyun gelmesinden korkub gitdim meyerse nisanmis.sancilar yok fakat karnim sertlesiyor sonra geciyor.simdi dakikayla bakicam kac dakkada bir oluyor diye