ilknuryzc1 sezaryene ben ağlayarak girdim normal Doğum istiyordum. Tabi bebek erken gelince bir şok da oradan. Kuveze alınabilir dendi daha çok üzüldüm. Ama ameliyatla ilgili hiç bir sıkıntı Yoktu. Çok çabuk ve sorunsuz ilerledi. İğneyi yapıp belden uyuştururken falan gayet kolay bu süreçler. Asıl zor olan sonrası. Maalesef belki de benim için zor oldu. Çünkü ilk ayağa kalkma yürüme sonrasında yürüyüşe devam etme kısımlarında gerçekten zorlandım. Bir de narkozu vücuttan atmak çok zor oldu. 2. Gün Aşırı baş ağrısı oldu. Ben ilk gün kahve içmemiştim. Kesinlikle daha sondanız çıkarılmadan bolca su içmeye başlayın. Ve kahve tüketin. Ameliyatın etkisi 5. Güne kadar devam etti. Baş ağrısı ve yataktan kalkmada zorluk olarak. 5. Gün artık daha rahattım. Demem o ki yanınızda her halinizle rahat edebileceğiniz size ve bebeğe bakan birisine ihtiyacınız olacak. Sonuçta bir ameliyat atlatmış oluyorsunuz. Zor mu diye sormuşsun uzun oldu ama kusura bakma. Sonuç olarak ameliyat kolay ama sonrası kolay değil.