Kubraa23 Kızlar ben yanıma sepet beşik aldım ama bebeğimin odasını hazırlamak istiyorum sizler nasıl oda takımları aldınız, nereden aldınız ve kaçıncı hafta aldınız?
Krdlnyldzn7 Kubraa23 Bende şuanda 36 haftadayım , anne yanı beşik aldım e bebekten yatağa sabitlenenden, Bebek odasını da Geçen hafta aldık Salı günü gelecek odası inşallah. İlke bebe den aldık , pierr carrdin marka , mağazada indirimdeydi.
MNursel Canım 30+3 um. Bende sepet beşik aldım yanımda bir süre dursun diye. Kis bebeği olacak bir de. Odası içinde durumuma göre alyansbebebesikodasi sitesinden sipariş ettim. En uygun oradaydı çünkü. Yarın siparişim gelecek nasip olursa. Büyüyen beşik şeklinde aldım sonraki kullanımı da düşünerek .
Aynur63 Kubraa23 cnm bende dikkat bebek var diye bi magaza var ınstada bakabilirsin ordan aldım pierre cardin aldım zaten kalitesine laf yok bide yatak odam için sepet beşik aldım bi süre benimle kalcak diye hepsini 6.500 bin gibi bi tutara aldık bitince fotosunu atarım odanın halı ve sepet beşik için uyku setini de hediye ettiler
Krdlnyldzn7 Kubraa23 valla ben Antalyadayım buradaki mağazasından aldım indirime girmişti takım normalde sitesinde 6000 7000 civarı Biz bebek odası , yatak , uyku seti ve alt açma takımını komple 5.200 e falan aldık İnternet sitelerinden bak istersen ilke bebe nerelerde var bilmiyorum Takımın adı bonnie