Haticekckylmz Betulby banada oyle geliyorda ne ilim burda degisen cok olduya gozum gordu ama korkuyom gene 😂
Haticekckylmz Durukayra yani doktor sorun yok gayt iyi dedi de down degerimi 1.15100 yaziyor t-bhcg degeride 114.3 ve 1.18 yaziyor pek anlamadim da 🙈😊
Bahar9235 12+3 te doktor kontrolüne gidicem 2 li tarama için cinsiyet hakkında bilgi verir mi belli olur mu acaba ?
Durukayra Bahar9235 cinsiyet icin acele etmeyin derjm gerci doktordan doktorada fark ediyordur.şahsen ben 20.haftayı bekliyorum ☺
Haticekckylmz Bahar9235 benimde 2li taramam ayni haftada oldu %51 erkek demisti canim 14+2 de pipiyi gordum 🙈 egerki bebeginiz uygun pozisyon verirse gerisi dr tecrubesi 😊 RABBIM saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Bahar9235 Durukayra tabi daha ileriki aylarda daha kesin oluyo diyolar ama merak etmeden duramıyorum ☺
Haticekckylmz Ceylanyusuf gozunuz aydin RABBIM kucaviniza almayi nasip etsin kacinci haftada ogrendiniz😊
Fatmayusuf Arkadaşlar bugün bnmde ikili test vardı kan verdim ultrason da cınsıyet ıcın tam net bsey soylemedı ama kıza benzıyor dedı doğrumudur acaba bılemedm ıkılı testlerde cinsiyet kanda mı bellı oluyor ultrasonda mı??
Haticekckylmz Fatmayusuf kanda belli olduguna inanmiyorum cunku dr kan tahlilini gormeden ultrasonda tahmin yapiyor bebegimiz bazli olmazsa gosteriyo bide cihazla dr la alakali 🙈